[]

ehliyet için sağlık raporu / kaç para bu rapor ?

belgeleri kursa teslim edeli 1 yıl geçmiş şimdi ehliyet almam için sağlık raporu ve adli sicil kaydını tekrar alıcaksın diyolar. sağlık raporunu nerden alabilirim ve kaç paraya patlar bana ? istanbul levent tarafındayım




 
aile hekiminden bedavaya alabilirsin.


  • jimjim  (29.11.12 18:40:19) 
@jimjim o geçmiyomuş. ehliyet için bak dikkat edersen.


  • fuskiyenin oglu  (29.11.12 18:42:24) 
2 ay falan oluyor aynı durumdaydım seninle. bedavadan aldım. ehliyeti de hallettim. 2 ay içinde bir değişiklik olduysa bilemem.


  • jimjim  (29.11.12 18:43:15 ~ 18:43:46) 
hatta önce beşiktaş sait çiftçiye gittim nereden alıcam napıcam raporu diye onlar yolladı aile hekimine.


  • jimjim  (29.11.12 18:44:22) 
sağlık ocağı aile hekimi veriyor imzalayıp. vesikalığınızı alıp giderseniz sıkıntı olmaz. bende daha yeni verdim.


  • onursensoz  (29.11.12 18:48:07) 
basit bir rapor. ben kızılay tıp merkezinden almıştım cüzi bir paraya, her yer veriyor.


  • bihaber  (29.11.12 19:04:19) 
yaw ücretsiz dediğiniz rapora biraz önce adam 130 tl dedi lan. eminsiniz di mi ? yoksa herif niye 130 tl dedi bana ?


  • fuskiyenin oglu  (29.11.12 19:05:35) 
özel hastane? sizi her branşın doktoruna sokup öyle veriyorlardır. kulak göz falan. siz kursu arayın bildikleri yer vardır önerirler size.


  • bihaber  (29.11.12 19:36:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.