[]

mr çektirmek

yarın ilk defa mr çektireceğim. sözlükte anlatıldığı kadar korkunç bi deneyim midir yahu?




 
afakanlar basıyor evet.


  • cecilia  (29.11.12 16:33:56) 
degildir. biraz gürültülüdür sadece. ayrica cok faydali bir eserdir.


  • compadrito  (29.11.12 16:37:11) 
kapalı alan korkun yoksa bişicik olmaz girer çıkarsın hemen. Ama benimki yüksek sese karşı duyarlıysan bi de klostrofobiksen... anlatmiyim yani.


  • kaçanbalık  (29.11.12 16:38:28) 
benim için en zor kısmı beyin mr ı çektirirken kafamı hareketsiz tutmaya çalışmak olmuştu. hareketsiz dur demeseler sorun olmayacaktı ama psikoloji işte. kıpraşma deyince sanki sürekli kafam sağa sola yatıyormuş gibi hissetmiştim.

ha bundan da zoru var mı derseniz evet. 7 yıldır burnumda duran hızmamı çıkarmam gerekmişti. biraz canım acıdı doğrusu. onun dışında mr çekimi boyunca ertesi gün yapmam gereken işleri kafamda planladığım için pek bir şey hatırlamıyorum.
  • kedili madam  (29.11.12 16:42:09) 
bence çok güzel bir şey.bir tüpün içine giriyosun ve yalnızlığın tadına varıyorsun.sesler geliyo ama takma kafana.o sesleri melodi gibi duymaya çalış.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (29.11.12 16:51:53) 
bir de ya benim kulaklarda sorun var, ya da ses o kadar yüksek değildi. hatta bir süre sonra makinenin hangi tarafından geldiğini anlamaya çalışarak kendime eğlence de çıkarmıştım.


  • kedili madam  (29.11.12 16:57:52) 
başka bir şeye odaklan ve ilk anlardaki kaçma/ panik hissine takılma. sürekli dua et ya da sürekli şarkı söyle (içinden) başka şeyler düşün sorun olmayacaktır.


  • african rain  (29.11.12 17:52:48) 
dozer sesinde huzuru bulan koca koca adamlar, kuaförde fön makinelerinin uğultusunda uyuklayabilen kadınlar iş mr çektirmeye gelince çok gürültülü, çok korkunç bla bla diye başlıyorlar. hiç mi gürültülü yerde bulunmanız gerekmedi? evet, makine azıcık gürültülü çalışıyor. ama ameliyata girmiyorsunuz, tek yapmanız gereken birkaç dakika boyunca uzanmak.

rahat olun. uzatın ayaklarınızı. sesi boşverin, başka şeyler düşünün. şarkı söyleyin, hesap yapın, uzay mekiğinde olduğunuzu hayal edin... ikinci dakikada sıkıntı hepsini bastıracak zaten, bitse de gitsek diyeceksiniz.
  • zihuatanejo  (29.11.12 18:11:20) 
hepiniz koca koca adamlarsınız arkadaş sesten mi korkuyorsunuz. dümdüz uzanıyorsun işte ne temas eden bir şey var ne karanlık var ne de rahatsızlık verecek hareketli parçalar. sadece çizgifilmden çıkmışa benzer sesler var. www.youtube.com


  • kaya1453  (29.11.12 18:38:00) 
evet girdim çıktım, hiç korkutucu değilmiş zaten 4 dk sürdü toplamda :)


  • elloweeth  (30.11.12 22:34:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.