[]

Maslak civarı dişçi

işteyim şu anda fena bi diş ağrısı var dünden beri.

şöyle eli hafif, işinin ehli, fiyatı makul, maslak civarında dişçi var mı bildiğiniz?

daha önce hiç dişçiye gitmedim, tırsıyorum hala ama bu sefer gitmek zorundayım galiba. randevu falan almak gerekiyor mu hiç bilmiyorum dişçi olaylarını?
dolgu ya da diş çekimi fiyatı ne kadar oluyor?

 
sadece "maslak civarı dişçi" kısmını cevaplıyorum;

nazmi akbacı işhanı'nda (yeni adı ata çarşı oldu) bir dişçi olduğunu biliyorum. nedir nasıldır bilemem.

doğuş power center'ın karşısındaki işhanı.
  • holy diver  (29.11.12 10:47:45 ~ 11:07:51) 
eğer ki bir yer bulamayıp, yakın diye acıbadem hastanesi'ni düşünürseniz, aman diyeyim vazgeçin. bir doktorları dışında (ismini unuttum) kim varsa tedavi ettikleri diş birkaç ay sonra yeniden arıza çıkarıyor, hem de pahalılar, yazık.


  • soso  (29.11.12 12:10:04) 
ama mecidiyeköy olur derseniz,

yakın bir arkadaşımın diş kliniği var orada.

çevremden giden herkes memnun. duyuru'da da (duyuru'lara bağlı olarak) sık sık tavsiye ediyorum zaten..

www.dentagra.com
  • holy diver  (29.11.12 12:25:44) 
mecidiyekoy olur diyorsaniz denthouse var. (bkz: dent house ağız ve diş sağlığı polikliniği)


  • disq  (29.11.12 12:33:37) 
maslakta eski derimodun ust katinda vardi beauty dent mi ne oyle bir sey iste. pasabahcenin sagindaki binanin en ust kati.


  • dutturudunya  (29.11.12 17:11:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.