[]

Ankaralılar

Güzel fotoğraf tabiki her yerde çekilebilir ama bazı yerlerde bu daha kolaydır. Konunun ilginç olması işi kolaylaştırabilir.
İşte böyle, Ankara'da fotoğraf çekmek için gidebileceğim nereler var, nereyi önerebilirsiniz?



 
Belki Dikmen Vadisi.


  • otonom  (28.11.12 19:22:11) 
Mogan, Eymir, Bayındır Barajı, Oran, Keklik Pınarı, Bilkent 3, Kuğulu Park, Güvenlik Caddesi.


  • heritage  (28.11.12 19:48:31) 
Bence bu biraz fotoğrafçının çekmek istediği temalara göre değişen bir şey. Kimileri doğal parklarda vesairelerde rahat edemez, büyük şehir kaosunun içinden çıkartır fotoğrafları. Üstte söylenmiş, Ankara'da fotoğraf diyince zaten Mogan bir, Kuğulu Park ikidir, herkes oralara gider o yüzden siz gitmeyin. Metro ve banliyö tren istasyonlarını bolca kullanın, emin olun çok güzel şeyler çıkabiliyor. Gazi'nin Mimarlık fakültesinin karşısında artık kapanmış ama tel örgülerden geçerek içeri atlayabileceğiniz açık hava lokomotif müzesi var, orayı da kullanabilirsiniz. Hani ne tarz fotoğraflar çekmeyi sevdiğinizi bilmediğim için ben bunları söyleyeyim üsttekilerden farklı olarak.


  • Hallerlale  (28.11.12 20:17:22) 
Hammönü,
Kale,
İsmetpaşa nın arkasında kalan avizeciler,
Çengelhan,
Pirinçhan
  • Asicanavar  (30.11.12 16:09:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.