[]

Ben Böyle Hıçkırık Görmedim

Arkadaşlar 2 gündür durmaksızın ( gece - gündüz, uykuda dahil ) hıçkırık ile uğraşıyoruz. Uyuduktan sonra sabaha kadar kesintisiz hıçkırdım. Sabah uyandığımda evdekiler söyledi. Allah cezamı verse de kurtulsam durumundayım. Yok mu ilacı. Birazdan hastaneye gideceğim duruma göre. Hiç durmuyor arkadaş ve çok yoruldum. Mideme ağrılar giriyor artık! Dalga geçecek yorum atmayın harbiden çok zor durumdayım!




 
Bildik yöntemleri denemişsindir sanırım?? Bi yemek kaşığı taze limon suyu iç, bende işe yarıyor??


  • yqzkrttpli  (28.11.12 18:21:05 ~ 18:21:45) 
hıçkırık başka bir hastalığın sinyali olabilir. diyaframına baktır mutlaka. ayrıca bu kadar uzun süreli hıçkırıklarda bilindik yöntemler işe yaramaz.


  • zenigt  (28.11.12 18:22:16 ~ 18:22:57) 
nefesini tut.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
şimdi bırak. geçmiş olsun.
  • islergucler  (28.11.12 18:22:16) 
saçma gelecek ama sağ elini kalple aynı hizada olacak şekilde kaldır 2 sn bekle, 5 kere denedim 5 inde de durmuştu hıçkırığım.


  • anection  (28.11.12 18:48:15) 
benim babamın da bikaç gün hıçkırdığı oluyor. farkettik ki yemeğin yanında fazla acı biber yediyse hıçkırmaya başlıyor, biberi kesince de bitiyor. seninki de öyle bişey mi acep?

diyceksin ki ne kadar acı biber? urfalı veya antepli olmayan bir babaya babayı gösterebilecek kadar. :)
  • mkrn  (29.11.12 19:39:00) 
aman diyim doktora git


  • nunishuris  (29.11.12 19:42:31) 
Dün gece hastaneye gittim. Onlarda çözemedi durumu. Bugün ( 3. gün ) akşama doğru kendiliğinden geçti. Ama canıma okundu. Allah kimsenin başına vermesin böylesini. Cevaplar için sağolun. Klasik yöntemlerin hiç biri işe yaramıyor. Alayı yalan dolan!


  • synche  (29.11.12 19:54:16 ~ 19:55:04) 
az daha charles osborne'un rekorunu kırıcakmışsın :D adam 68 yıl hıçkırık ile dünya rekorunu elinde bulunduruyor.

belki www.nasilgecerki.com şuradaki bilgiler yardımcı olabilir.
  • nuribeyaz  (14.10.16 01:41:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.