[]

Wanted XL içindeki şifre

bu ne rezalet! çorbadan kıl çıkması gibi.. atsan atılmıyor satsan satılmıyor.. küçüklerinde yok, epey araştırdım, sadece xl paketlerinde var.. birden kampanya yaparlar da işte bilmem kaç şifre gönderene ücretsiz slip don verirler diye paketleri de atamıyorum boxer giydiğim halde (her zaman da boxer giymiyorum tabi şu an çıplağım mesela)
neyse konu farklı yerlere geliyor.. işte etiye mail falan da attım, şu an wanted la ilgili bi kampanyamız yok dediler, tekrar mail attım "ya yapacaksanız söyleyin atmayayım paketini" falan ama bişi demediler, üzerine bir kaç da forward mail attım.. sanırım benden yeterince nefret etmişlerdir.. belki de fokların katillerinin peşine düşmüşlerdir ne bileyim (son forward mail resimliydi falan hani etkisi daha çok, önceki kokakola layt'a mentols atmakla ilgiliydi, e gereksiz tabi biraz.. iki çocuk ölmüş diyorlar abartmışlar sanki..)

neyse efendim benle aynı sorunu yaşayan var ise bilmek, bir tepki göstermek istedim..

dipnot: ülkerin kestaneli çukulatasında da aynı sorun mevcut ama onu başka duyurulara saklıyorum..

 
bugün aradılar.. konuştuk biraz.. üretim tarihidir seri nodur falan dediler ama "küçük paketlerin içinde yok?!" diyince "eee.. hömmm.." şeklinde kaldı arkadaş..
madem bilmiyosun niye arıyosun..
attım çöpleri ya.. gerekirse aradaki farkı kapatırım ben yine..
  • p shadow  (24.12.08 17:17:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.