[]

Ales kalktı mı?

Özellikle 1. ağızdan bilgiye sahip olanlar cevaplarsa sevinirim. Akademik kariyer düşünmeyip sadece Yüksek Lisans isteyen biri Ales'e girecek mi?




 
Tezsiz yüksek lisans yapmada Ales zorunluluğu yok.


  • alkolik imam  (27.11.12 22:04:20) 
tezsiz yüksek lisans için ales şartı kalktı.
tezli için ales şartı var.

  • baldur  (27.11.12 22:04:39) 
e nasil giriliyor peki? basvuru koşulları nedir?


  • all girls dream  (27.11.12 22:06:35) 
E ben nasıl gireceğim şimdi @all.. dediği gibi? Neye göre?


  • hicunutmam  (27.11.12 22:07:49) 
başvuru şartı ne olacak parayı veren girecek.


  • baldur  (27.11.12 22:11:06) 
akademik kariyer düşünmeyip sadece yüksek lisans isteyenle
akademik kariyer düşünerek yüksek lisans isteyen arasında bir fark yok.

lisans okuyorsan veya bitirmişsen parayı yatırıp girersin sınava.

üniversiteler iki tür yüksek lisans programı açar.

tezli ve tezsiz. yalnız her tezli yüksek lisans programının tezsiz'i yok. yani tezsiz yüksek lisans yapabileceğin alanlar sınırlı.
  • ocanal  (27.11.12 22:24:24 ~ 22:24:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.