[]

Saçlarım dökülüyor

Başlıkta yazdığım gibi saclarım cok dökülmeye başladı bir iki aydır. Aynı zamanda ince telli ve kuru. Kaliteli sampuan kullanmaya başladım(seba med) ona rağmen azalmadi.
Doktora da danıştım, kan tahlili yaptırdım biriken Demir biraz düşük çıktı.
Napayim dostlar, çinko hapı falan mi alsam? Zeytinyağı mi sürsem de yumusasa? Yas 19, erkeğim


 
aktardan çam terebentin al.şampuanına karıştır.saçlarını yıka.saçları güçlendiriyo,dökülmeyi azaltıyo ve gürleştiriyo.kullanıp memnun kalanlar var.


  • rock n roll  (27.11.12 19:21:09) 
sarımsak, badem, çam ve havuc yagı karısımı alacaksın 10 lıra faln aktarda hazır var zaten.sampuanın ıcıne karıstrcan kullancan sacını guclendrmez ama dokulmeyı onler.


  • mantarliborek  (27.11.12 19:23:43) 
çinko ve b12 iyi geliyor


  • soljenitsin  (27.11.12 19:24:27) 
kafana göre çinko hapı kullanma. doktora gidip tahlil yaptır belki çinko değerlerin normal? biliyorsun bir şeylerin eksikliği zararlıyken fazlalığı da zararlı olabiliyor.


  • palpasyon  (27.11.12 19:53:03) 
sebamed çok da kaliteli değil, şampuandan olduğunu düşünüyorsan bunu göz önünde bulundur.


  • april12th  (27.11.12 19:58:38) 
Bi kadın formülü; dogum kontrol hapları dögülerek toz haline getırilir. Şampuana karıştırılır. Duydum ama denemedim.


  • kakao  (27.11.12 20:02:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.