[]

maruldan tırtıl çıkması

iyi bir şey değil mi? marketlerdeki marullardan hiç çıkmıyor ne zamandır. pazardan aldığımdan çıktı büyükçe bir tane. (kurt da olabilir artık ne deniyorsa)

edit: bir ara işte kurtlanan şey daha sağlıklıdır gibi şeyler söyleniyordu, ondan sordum. ben de nefret ederim kurttan, böcekten vs.
yerken değil, daha yapraklarını ayırırken çıktı.

 
niye iyi olsun ya. bi ara da çürük domatesleri çok seviyodu millet. ne bilim ben yiyemiyorum tırtıl görünce marulda.


  • hjarteblod  (27.11.12 14:11:32) 
bence iyidir, en azından ilaçlı vs olmadığının bir göstergesidir. tamamen salladım.


  • yue  (27.11.12 14:16:44) 
  • teknolojininsonharikası  (27.11.12 14:17:02) 
iyi mi kötü mü tam olarak bilemiyorum ama bana gerekli bakımı yapılmamış gibi geliyor. çok da mide bulandırıcı. ne zaman brokoli alsam çıkıyor atıyorum hepsini.


  • crimsonlady  (27.11.12 14:17:07) 
yerken değil de temizlerken çıkması iyi gibi sanki.


  • ocanal  (27.11.12 14:18:15) 
çok iyi


  • baldur  (27.11.12 14:21:15) 
müthiş bir hamle


  • docrivers  (27.11.12 14:30:45) 
ben de patlıcanda tırtıl buldum,neyse ki henüz pişmemişti :)maydonozdan da sülük çıkmıştı :)sağlıklı olur diyolar,artık ne derece doğru bilemiyorum.


  • rock n roll  (27.11.12 14:32:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.