[]

1 yıl öğreni kredisi almak mantıklı mı ?

sadece 1 yıllığına yatırım amaçlı almak istiyorum.İleride öderken sıkıntı olur mu acaba ?




 
Değil. Olur :)


  • emininsel  (27.11.12 11:25:38) 
aynısı ben yapmıştım. 1 yıllık kredi aldım. hepsiyle altın almıştım. ama o zaman ucuzdu altın. ben okulu bitirmeye fırladı altın. yani ben kardaydım. ama yine de öderken sıkıntı oluyor. eğer değerlendiririm ben bunu diyorsan al. yoksa hiç bulaşma.


  • elikası  (27.11.12 11:26:44) 
ben de altın falan almayı düşünüyordum...aylık 300 den 3600 tl gibi bişe yapacak..aslında cok değil


  • soljenitsin  (27.11.12 11:30:43) 
ama şu anda altın yatırım aracı değil. o zaman ben bi küçüğü 40 liraya filan almıştım. yani okulu bitirmeye altın 4'e katladı. sen şimdi aldığın krediyi olduğu gibi ödemeyeceksin, üzerine bir de faizi binecek. ben mesela 1000 lira kredi almıştım 1600 lira ödedim. alırken değil de öderken çok zor oluyor. altın dışında ben bu parayı çalıştırırım diyebileceğin bir yatırım alanı varsa al krediyi. ama ben şu piyasa şartlarında olsa asla almazdım kredi filan.


  • elikası  (27.11.12 11:40:02 ~ 11:45:27) 
şu an için altın mantıklı değil.


  • inanmazsan inanma  (27.11.12 11:43:31) 
altın alanların aklına şaşıyorum. alın mk altın alın.


  • solo  (27.11.12 13:08:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.