[]

Paris CDG Havaalani'nda geceyi gecirmek/uyumak?

Selamlar,

Ucagim sabah 07.50'de, aksam 23 gibi havaalanina varmayi planliyorum. Geceyi havaalani civarindaki otellerden birinde gecirmek ile havaalaninda sabahlamak arasinda kararsiz kaldim.

Google'a goz attim; hatta sleepingairports.net'teki yorumlari da okudum fakat bi de burada sorayim istedim.

Son 1-2 yilda Paris CDG Havaalani'nda sabahlayaniniz varsa biraz bilgilendirebilirse sevinirim. Bildigim kadariyla tum terminaller 24 saat acik degil. Yillar once bi gece T2'de sabahlamistim ama uzun zaman oldu, simdi durum nasil pek bilmiyorum.

Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

 
dubai de herkese açık "quiet lounge" vardı orada hafif yatar koltuklarda uyuyabilinyordu
Avrupada genelde yok bu tip yerler, onun yerine havalanı oteleri var, havaalanından çıkmadan, saat bazlı ödeme yaparak uyuyabiliyorsun.

her yer 24 saat açık oldugu için, çantanı kafanın altına koyup, yerde bile uyusan kimse sana homeless gibi bakmaz, bence alanda geçir vaktini, paran varsa ya bir locaya gir, ya da havaalanı oteline git.
Ben frankfurtta gece 12 sabah 12 uçak beklemiştim, yemek yedim, biraz kestirdim, gezdim alanda geçti.
  • cruseo  (27.11.12 10:52:16) 
t1'e ben 3 saat dayanamadim ki oncesinde budapeste, amsterdam ve lax'de gecelemisligim vardir. diger terminalleri bilemiyorum.


  • yigitovic  (27.11.12 10:58:31) 
Selamlar. Ben şubat 2011de bir gece kalmıştım. Benim uçağım parise gece 12den sonra inmişti, dolayısıyla sabaha kadar beklemek gerekti. Ben gelişte kaldığım için pek sorun yoktu, güvenlik kontrolünden dışarı çıkmamıştım, yerler halıdöşeme koltuklar rahatttı. Sabah 5 gibi yolcular gelmeye başlayınca polis gelip dışarı atmıştı o kadar. Dışarısı pek böyle değil tabi. Güvenlik olarak tren istasyonu daha makul olabilir. Birde sadece el bagajı alacaksanız online check-in yapıp gece 1-2 gibi güvenlik kontrolünden geçip mışıl mışıl uyuyabilirsiniz. Ama hangi havayolunu kullandığınız, hangi terminalde ve nereye seyahat edeceğiniz önemli. Schengen içinde devam edecekseniz daha rahat olabilir.


  • griff  (27.11.12 11:35:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.