[]

bogazici universitesi / withdraw

bogazici universitesinde withdraw siniri var mi ? okul hayatim boyunca 3 tane withdraw hakkim varmis diyor bazi kimseler, internetten yonetmelige filan baktim bulamadim bir sey. kredi sinirini sormuyorum.

bir de transkriptte gozukecek mi withdraw ettigimiz ders ?


 
transkriptte görünüyor. sınır var mı bilmiyorum ama 3 diye bir şehir efsanesi var.


  • ethros  (27.11.12 09:20:08) 
ben advisorıma sormuştum aslında sınırı yok ama 3ten sonrasına pek izin vermiyoruz dedi ve traskriptte görünüyor.


  • darkpictures  (27.11.12 09:43:40) 
transkriptte gorunmesinin kotu bir yani olur mu ? ilerde karsima cikar mi bir turlu ?
withdrawlayacagim ders art of animation dersi, hoca herkesi geciriyormus diyorlar da emin olamiyorum ki.

  • fakyoras  (27.11.12 09:53:24 ~ 09:55:10) 
withdraw kendini bilen adam işidir. ilerde killik cikarmak isterlerse karsina cikabilir yoksa cikmaz... ama killik cikarmak istendiginde withdraw olmasa da baska bişey bulurlar... withdraw'in en azindan makul açiklamasi var... o donem baska bi konuya yogunlasiyordum, w'ladigim derse yeterince ilgi gosteremiyordum; dusuk notla kendime birsey katmadan gecmektense daha cok uzerine dusebilecegim bir baska zamana erteledim.


  • notorious brklp  (27.11.12 10:12:17) 
En olmadi finaline (varsa) girme dersin. Buna ragmen gececegini dusunuyorsan hocaya soyle F versin, tekrar alirsin sonra.


  • long live rock n roll  (27.11.12 10:42:01) 
galip hoca di mi? kesin geçirir. olmadı git hocayla konuş. ben 2 tane withdrawladım bakalım hayırlısı.


  • trachemys scripta elegans  (27.11.12 10:55:18) 
evet galip hoca, hadi bakalim risk budur diyip birakmayayim =)


  • fakyoras  (27.11.12 10:59:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.