[]

Pokemon

Elimde 10 tane filmi var. Toplam sayısını bilen var mı? Eksik mi, fazla mı?

dvd halinde oldukları için, uzun uzadıya yazamıycam, listeyi verdikten sonra hangilerinin eksik olduğunu söylerseniz sevinirim.

Kutuya kilitleyip, rafa kaldırıcam. belki 15 sene sonra çocuklarım izler diye. Ki izlemeliler de. Onun için şu arşivi bi tamam edelim dostlar. Google'da kayboldum resmen, herşey karıştı. Tahminime göre 3-4 filmim eksik.

zaman sıralaması yapmak istiyorum ama karışabilir.

1) kapakta sırf "pokemon" yazıyor, ki yılı en eski olan bu, ilk filmi bu.
2) the power of one
3) forever
4) spell of the unknowm
5) heroes
6) jirachi
7) destiny deoxys
8) lucario and mystery of mew
9) Giratina and the sky warrior
10) zoroark master of illusion

thnx

 
www.listal.com

yalnız bozulabilir o yav. pek dayanıklı değil cdler dvdler, başka bir yerlerde daha yedeklesen fena olmaz.
  • historien  (26.11.12 23:08:54 ~ 23:10:26) 
ben de onun derdindeyim, yıllardır benle sürünüyorlar. kutudalar zaten, bir de büyük bir kutu ayarlarsam, nem falan dışında durur diye düşünüyorum. Ha bir de, bi 10 liraya taşıyıcı alıp, içine filmleri sallayıp, kutunun bi kenarına koyucam.


  • nezaretten taharet  (26.11.12 23:12:28) 
15. film de çekildi haberin olsun.


  • teknolojininsonharikası  (26.11.12 23:24:07) 
Bence hic ugrasma. Birak 15 seneyi, 2 sene icerisinde calissalar bile video kalitesi acisindan izlenmeyecek derecede olacaklar.
Arsiv isi ile ugrastim bir kac sene once. Artik bulunmasi zor olmayan ve surekli kullanmadim hic birseyi tutmuyorum elimde.

15 seneye isitip isitip tekrar sunarlar eski versiyonlari dert etme. Dvdlere hatira gozuyle bakiyorsan ayri.
  • daemonville  (27.11.12 01:52:27 ~ 01:53:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.