[]

digiturk + ligtv + internet + 2 keyif paketi

başlıkta saydıklarımın hepsini olduğu bi kampanya başlamış ve ücreti de sadecene 49 liraymış. yalnızca 4 büyük takımın tüm maçları değil de kendi evinde oynadığı maçlar veriliyormuş. bu kampanyadan haberi olan var mı?




 
Beylikduzu'nde ben kullaniyorum. Yalnız lig tv dahil degil. Keyif paketi var. Belgesel, muzik vs. Superonline sinirsiz var. Birde telefon ve dakika paketi ekletebiliyorsun. Ben eklettim 600 dakika bide telefon hediye ettiler. Fatura 60-62 lira falan oluyor. Bazen geciktiriyorum. Telefon istemeyede bilirsin. O zaman parasini da odemezsin. Kampayadan nasil mi faydalandim? Ttneti gayet sorunsuz kullanirken uzun yillardir. Birgun kapim caldi. Actim guzel genc bi bayan anlattikca anlatiyor. Neyse uzatmayayim kampanya teklifini kibarca reddettim. İki uc gun sonra gene gordum. Sitede baska birilerine anlatirken. Numarasini almak lqzimdi. Onun icin muhabbet actim. Siz hala dusunmuyor musunuz? dedi. Ben de "adil kullanim kotasi vardir sinirsiz diyorsunuz internet icin ama bla bla" geveledim. O da benim bir pornosever bir downloadci, torrentci oldugumu anlayacak ki; sizin kotanizi diger musterilerden daha fazla genusleticez dedi. Ben de "numarini alirim o zmn ama bak bisey olursa superonline'la degil senle muhattap olurum"dedim ve ttneti superonline ile aldattim.


  • wertyu  (27.11.12 00:19:47 ~ 00:25:30) 
sitesinde öyle bir kampanyaya yer verilmemiş.

www.digiturk.com.tr
  • sechqeen  (27.11.12 01:08:25) 
Evet kiz da aynen oyle soyledi. Turkcell superonline'in yalniz bu bolgede yapilan bi kampanyasiymis. Buradaki mudurlerimi ne haltsa bi iddaya girmis patronuyla. Onun icin yapmis. Ben o dilberin yalancisiyim. Bu arada 24 ay taahutlu bi kampqnya bu.


  • wertyu  (27.11.12 01:30:00) 
Bu arada mobilden girdigim icin imla ve yazim hatalarini duzeltemiyorum. Kusruma bakmayin.


  • wertyu  (27.11.12 01:31:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.