[]

parçalamalık iphone için itunes sorusu

fena ergen atar modundayım. itunes isimli (!'^+^+%%+&) program ile iphone içerisine uygulama ya da oyun indirip kuruyorum. bağlantıyı kestiğimde indirip kurduğum programı bu sefer 3g bağlantısıyla tekrar indirmeye çalışıyor telefon.

bir diğer sorunda, installous ile indirdiğim ve kurduğum programlar, bilgisayara bağladığımda, eşleştirme yapılıyorken siliniyor.

yere çarpasım var.

 
Jailbreak yaptığın için çıkıyor o sıkıntılar. JB yaptıysan iTunes ile uygulamaları eşzamanlamaman gerekiyor. Zira JB ile indirilen uygulamalar AppStore hesabında satın alınmış görünmez, dolayısıyla da iTunes bu nereden çıktı deyip siler.

Ya JB'den kurtulacaksın, ya da iTunes ile eşzamanlama yapmayacaksın.
  • roket adam  (26.11.12 19:39:00) 
itunes u salla.
itools 3-5 mb bişey indir çalıştır.hiç bir zaman itunes a ihtiyacın kalmaz.eşzamanlama yapmana bile gerek yok sürükle bırak.
yüklemek istediğin uygulamaların adını google da sonuna .ipa olarak yaz arat indir bilgisayarına sonra da itools üzerinden install et
bitti gitti.
not: cihazın jailbreak yapılmamış olsa bile uygulama yükleme haricindeki sözlerim geçerlidir
  • arafa  (26.11.12 20:09:14 ~ 20:10:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.