[]

gönül işleri vol. 3666544

Daha önce dışarıya kahve içmeye çağırdığım ama kibar bir şekilde sınavlarım var sonra bi tavla oynarız diyen kız, facede duvarı şunları yazmış "benim sadece sana kahve yaptım diyecek birine ihtiyacım var sanırım" bayadır görmüyorum ve konuşmuyorum facebooktanda yazmıyorum..
kızın götünü kaldırmakla adım atmak arasındaki ince çizgiyi bilmiyorum.
ne yapayım ? neler diyim ? hani bi aralar tavla oynayacaktık gibi bir işe gireşeyim mi ?
bu kızla farklı fakültelerde ve farklı yerleşkelerdeyiz sadece kulüpten tanıyorum.. görüşme imkanımız hiç olmuyor..

 
bence hatun orada birine mesaj vermeye çalışmış evet ama bu sen değilsin.

canın sıkılıyorsa istersen tavla oynayabiliriz yaz
böylece götü kalkmaz ama istiyorsa da gelir
  • neira  (26.11.12 18:54:36) 
"kızın götünü kaldırmak" nasıl olacakmış o kısmı anlayamadım..
artı; birinin götü kalksa nooluurr, kalkmasa nooluurr?
sana - bize ne faydası ya da zararı var??
herkesin götü de kendine, kalkışının zararı ya da faydası da kendine sonuçta;)

kızın yazdığından benim anladığım; "yüzeysel, kısa süreli ilişkiler istemiyorum. beni gerçekten sevecek/seveceğim, yanımda olacak birisini istiyorum."

e, sen de kızla ciddi bir ilişki düşünüyorsan ona göre cevap verirsin,
istemiyorsan da ona göre cevap verirsin.

bunların nesi kızın götünü kaldıracakmış teallam yaa??..

karşındakine göre değil, kendine göre hareket et. kız kendini ifade etmiş işte, sen de kendine bakarsın, durumun ne ise ona göre hareket edersin.
  • holy diver  (26.11.12 19:06:32) 
Açıkçası o iş biraz yaş. Boşver onu. Sevimsiz bi durum ama görünen bu.


  • mesajli  (26.11.12 19:06:57) 
bence o yazdığını hiç üstüne alınma her türlü sana değilse çok kötü olur geçsin bikaç gün sen sonra dersin tavla oynayalım hadi diye öteki türlü yazdığın belli oluyo çok onun üstüne tavla dersen yani


  • nunishuris  (26.11.12 19:09:52) 
daha önce aranızda kahve içme meselesi geçtiği için ben o mesajın sana yazıldığını düşünüyorum.

yine de içine sinmezse mesajının başına "bana mı gönderme var, üzerime alınmalı mıyım bilmiyorum ama;" diyerek başlayabilirsin.

artı; başkasına yazmış olsa bile nedir yani ya.. yanlış yapmaktan, yanlış anlamaktan bu kadar da korkmayın allah aşkına... hem sana yazmamışsa bile sen yanlış anlamış olmazsın; çünkü aranızda geçmiş bir kahve içme muhabbeti var. ve kızın cümlesi de kahveyle ilgili. daha alakasız bir cümle olsaydı o zaman başkalarına laf atma ihtimali olabilirdi. neyse.. hayırlısı...
  • holy diver  (26.11.12 19:18:52) 
@holy diver, yanlış anlaşılmak değil ki olay sarkıntı askıntı olmak bi yerde. daha önce buluşalım demiş kıza şimdi ne yazarsa alınıyor gibi olsa üstüne bu sefer kız ay ne yapışkan diyecek yoksa bence de herkes istediği dilediği gibi takılmalı ama öyle yürümüyor ki işler :)


  • nunishuris  (26.11.12 19:22:24) 
bir kahvenin kırk yıl hatırı vardan bağla geyiğe bakalım
kaybedecek bir şeyin yok gibi duruyor zaten şu mevzuda

  • nıç  (26.11.12 19:28:04) 
@nunishuris,

ben genelde cevaplarımı kişilere değil de olay ve davranışlar üzerinden yazdığım için, sana yönelip yazmışım gibi algılandıysa kusura bakma;)

(oradaki "yanlış anlaşılma" bu konuyla kısıtlı değil, daha genel anlamda söyledim. burada bir sürü örneğini de görüyoruz; insanlar yanlış anlaşılmaktan kaçtıkları için belki de hayatlarında yaşayacakları bir çok farklı ve güzel şeyleri kendi elleriyle engellemiş oluyorlar kim bilir? "yanlış anlaşılmaktan ve yanlış yapmaktan bu kadar da korkmamak lazım" demek istiyorum... zira, bir çok konuda yanlış yapmamayı, yanlış yapa yapa öğreniyoruz..)

duyuru'ya göre bir kere çağırmış, kız da sınavlarını olduğunu söyleyip reddetmiş. (burada gerçekten sınavları için reddetmiş de olabilir, aslında istemediği için reddetmek için sınavları kullanmış da olabilir. eldeki örnek tek olduğu için sağlıklı bir yargıya varmak pek mümkün değil.)

üstüne kız duvara o kahveli cümleyi yazmış. ben de o noktada bana göre atılabilecek adımları yazdım.
  • holy diver  (26.11.12 19:37:08 ~ 19:40:39) 
holy diver +3


  • zuppa  (26.11.12 19:56:05) 
böyle saçma sapan şeyler ancak yılan bakışlı, yahşi duruşlu erkeklerin başına gelir.
Neyse, sevişelim mi diye öm atsın.

  • gerizekalı final edition sp1  (27.11.12 17:38:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.