[]

çalışamıyorum

sevgili duyuru sakinleri,

geceli gündüzlü aylar süren yoğun çalışma günlerinden sonra yaklaşık 2 aydır bir türlü konsantre olup çalışamıyorum, işlerimi bitiremiyorum. elim işe gitmiyor, 2 ay önce başladığım iş hala elimde sürünüyor. dikkatimi toplayamıyorum, saçma sapan hatalar yapıyorum, kafamı toparlayamıyorum.

işimi ve çalıştığım yeri seviyorum ama son 2 aydır bıkkınlık bir türlü geçmiyor. sürekli aynı şeyleri yapmaktan mı sıkıldım bilemiyorum. kendimi motive etme çabalarım hep boşa çıkıyor, bütün gün gereksiz şeylerle oyalanıp mesainin bitmesini hatta bir an önce haftanın bitmesini bekliyorum.

daha verimli olabilmek, işime yeniden sarılabilmek adına nasıl bir yol izlemeliyim? ne yapmam gerekiyor?

 
şu an bir spor salonuna kayıtlıyım, ancak 3,5-4 aydır gitmiyorum. ilk zamanlar iş yoğunluğu sebebiyle gidemiyordum, şimdi de gitmek istemiyorum.

aslında doğru diyorsun, sporun mutlaka etkisi olur, hiç düşünmemiştim, teşekkürler :)
  • kelrapunzel  (26.11.12 13:30:45) 
yıl ortası tatili diyorum. 1 hafta işyerinden ve kalabalıktan uzak, ev hayatı beni toparlıyor. haftasonu uzatması gibi birşey...


  • buttercup  (26.11.12 13:39:28) 
@buttercup
keşke tatil fırsatım olsa eminim çok iyi gelirdi. çalıştığım yerde sağlık sorunları için alınan izinler dahil tüm devamsızlıklar yıllık izinden düşülüyor ve benim hiç iznim kalmadı..

  • kelrapunzel  (26.11.12 13:43:53) 
psikolog beybi.. atla deve değil.

aslında atla deveymiş, doktor sırtımdan aldı. Lustral ve ben tahin ve pekmez gibiyiz artık
  • jadle  (26.11.12 14:56:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.