[]

Telefonumu şarj ederken sorun yaşıyorum

Yaklaşık 3 gündür telefonumu kapatıp şarja taktığımda telefon kendi kendine açılıyor. Kapatıyorum tekrar açılıyor. Açık bir halde şarja takıyorum bazen algılıyor bazen algılamıyor. Acaba telefonun ayarlarıyla mı ilgili dedim, ayarlarda şarj etmekle ilgili bir şey yok. Pil bitti, batarya eskidi desem mümkün değil, telefon daha 6 aylık falan. Garantiye veremiyorum, telefonu yurtdışından aldım. Samsung galaxy S2.Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Yardım lütfen.


 
şarja takınca ışığı filan yanar baştan ama bir süre sonra söner kapalıyken.
ama açıkken algılamıyorsa şarj aletinin telefona taktığın yerinde problem olabilir.

  • fgs  (26.11.12 01:01:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.