[]

Olum siz nasil sevgili buluyorsunuz? Nerde sosyallesiyorsunuz?

Anlatsaniza bana da? Yemin ederim yalnizliktan gina geldi. 'Tek basina takilmanin neresi eziklik eheh' diye tek basima yaptigim her aktivitede grupca takilanlari goruyorum, cok neselisiniz lan. Yigit Ozgur diyor ya bir karikaturunde 'hayat cok mu guzel lan?' Nasil bu kadar mutlusunuz? Yaninda mutlu oldugunuz sevgilileri/arkadaslari nereden buluyorsunuz?




 
ben bulamıyorum. ihtiyaç da hissediyorum ama bi yerden sonra ego çok zayıf düşüp süperego'nun ağzına ediyor bende. aramamaya başlıyorum.


  • herbivor  (25.11.12 20:24:12) 
insanlar baya baya sürekli olarak diyalog halinde lan. mesela güzel bir kız gördükleri zaman gidip tanışmaya falan çalışıyorlar, ben "güzel olduğuna göre kesin salaktır bu" diyorum. bir ortama eskaza girsem bana bir şey sorulmadıkça pek gereksiz konuşmamaya gayret ediyorum, millet her girdikleri ortamda kendilerini belli etmek için dikkat çekmek için neredeyse birbirini eziyor. dünya onların dünyası heralde hacı, ben de anlayabilmiş değilim.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (25.11.12 20:24:40) 
kimi'nin dediği gibi kesinlikle yalnız değilsin. hepimiz koy gitsin modundayız artık. bence bir şeylerin bilincinde ve insan ilişkilerinin basitliğini farketmiş biri bu olayları gereksiz buluyor. yani böyle güzel bir kız gördü mü atlayanlara ben basit adam gözüyle bakıyorum ama belki de doğrusu böyle değildir bilmiyorum. yaşlandık mı ne acaba. daha erkendi ya.


  • yeni dunya duzeni  (25.11.12 20:27:22) 
konuşmadan, sosyallikten geçiyor bu konular.


  • hmm  (25.11.12 20:27:32) 
size uzak diyarlardaki bir öğretmen olarak tavsiyem, eğer hakkaten imkanlar olan bi şehirdeyseniz zamanı kaçırmayın, rahat olmakla yavşak olmak arasındaki çizgiyi aşmadan biraz ciddiyetle yaklaşın iletişim kurmaya çalışın, salak bi soru da olsa karşıdaki de insan onun da sevgiliye, arkadaşa ihtiyacı var.


  • hocam fazla egon var mi  (25.11.12 20:28:13 ~ 20:28:42) 
karşim cebinde parası olsun en kamili bile koluna fena fıstıkları takıyor. bizzat şahit oldum bildiğin kro'nun bayrak taşıyanı ama oluyor mu oluyor.
para = özgüven = manti = mutluluk.
hadi gidip biraz daha paraya tapalım, ben öyle yapıyorum.
  • groundhog day  (25.11.12 20:29:38) 
kimilolonun yazdığının altına imazamı atıyorum ve diyorum ki; rahvan giidyor


  • cecilia  (25.11.12 20:30:07) 
sohbet etmeyle başlar herşey.. konuşmazsan kimse senin yanına gelipte konuşmaz.. zor şeyler yeni bir ortama girmek.. ama hayat paylaşınca güzel..


  • acromioclaviculereklem  (25.11.12 20:31:02) 
aynen la bana da tavsiye verin. 19 yaşındayım siftah yok daha.


  • geberix  (25.11.12 20:31:07) 
groundhog day haklı: manti = mutluluk

o değil de biraz aynıyız galiba. sosyalleşmek lazım ama benim kafama göre insanlar da çılgın sosyalleşen insanlar olmuyorlar ki. sonra sen de çılgın sosyalleş istiyorlar, bilmiyorlar ki ben çoktan emekli moduna girmişim. hoşlandığım biri de var ama o kadar olmayacak bir iş ki birşey yapmayı götüm yemiyor ne yalan söyleyeyim. sonuç olarak yalnız değilsin ama bu senin derdine zerre kadar derman olmuyor tabi ki. :)
  • peki madem  (25.11.12 21:55:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.