[]

bütün gün mal mal evde oturmak/çok sıvı tüketmek

selamlar,

bütün gün mal mal evde oturup hiçbir şey yapmamayı, kimseyle konuşmamayı çok seviyorum. mal mıyım? bence çok güzel bi'şey. keşke her günümü böyle geçirebilsem. sizde de böyle mi durum?

bi de bu tip günlerde çok sıvı tüketiyorum. çay-kahve-kola-su paso bişeyler içiyorum. ölmem di mi?


mersi.

 
istanbulda yaşıyosan normal bu


  • merkezefendi  (25.11.12 20:15:30) 
Bir Çin atasözü var:

"Evde oturan, ölür."

bonus: www.youtube.com
  • compadrito  (25.11.12 20:18:58) 
en iyisini yapıyosun yeterki arada neler oluyor bitiyor diye haberleri takip et ki sol frame'i takip etsen bile yeter. bir de film dizi izle kitap oku tamam. dışarı çıkıp yozlaşmış insanları betonlaşmış binaları görmektense veya eğlenmek için zevk için ölmektense evde oturmak bin kat daha iyi bana göre de. asosyalizm iyidir, masumdur.


  • inancsiz deve  (25.11.12 20:21:12) 
yıllardır aradığım ikizim sen misin yoksa ?
kola -kahve dışında pek tehlikeli şeyler değil ki onları az tüketsen onlar bile zararlı değil.

  • hmm  (25.11.12 20:21:21) 
ben de yapıyorum. hatta haftasonumu aynen böyle geçirdim. ama bence çok boktan bi şey. niye yapıyorum bilmiyorum. çok sıvı tüketimi de iyi bence, en azından zırt pırt tuvalete gider azcık hareket etmiş olursun =)


  • bxgx  (25.11.12 20:22:35) 
kesinlikle en çok sevdiğim aktivitem. misal bugün sabah kalktım bilgisayarın önüne oturdum arada tuvalete ve yemek çay kahve almaya mutfağa gittim. hala başındayım tek başınayım sakinim oh mis

benim dinlenmeden anladığım budur aga. yorucu haftalardan günlerden sonra 1 günü böyle geçiremezsem toparlanamıyorum
  • 10lion sinisterer  (25.11.12 20:27:07 ~ 20:27:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.