[]

yerim dar diyen usb'ye n'apılır?

transcend flash diskte 19,50 gb'lık alan görünüyor ekşi dostlar. lakin 9,50 gb lık bir mkv uzantılı video dosyasını kaydedemiyor. şöyle buyuruyor zerdüşt: alan yetersiz. diski biçimlendirdim. ama sonuç yine aynı. napmam gerek allasen?




 
dosya format uzantısını ntfs yapman lazım. fat32 max 4 gb dosya kopyalayabilir.


  • arşivci  (25.11.12 14:40:21) 
Dosya sistemi ntfs olması gerekiyor, fat32 ise değiştirin lütfen


  • onakomabunako  (25.11.12 14:40:48) 
ntfs - fat32 farkından dolayı olabilir. bunların arasında bir fark vardı biri şöyle biri böyle idi. google amcadan detaylı bilgiyi bulmuştum bir ara. şimdi unuttum valla :(


  • army14  (25.11.12 14:40:56) 
şimdi tekrar biçimlendir dedim. lakin gördüm ki ntfs seçeneği etkin değil sadece fat 32 var o yüzden yapamıyorum. ne olacak şimdi ?


  • saykotek  (25.11.12 14:45:22) 
en kötü ihtimalle şu yolu izleyin.

www.frmtr.com

herhangi bir görüntü kaybı yaşamadan mkv'yi parçalara bölüp o şekilde izleyebilirsiniz.

ekleme: benim 2gb lık dandik usb de bile ntfs uzantısı dönüştürme var. yanlış yere bakıyor olabilir misiniz?
  • arşivci  (25.11.12 14:49:22 ~ 14:51:06) 
teşekkürler. ntsf yaptım. şimdi aktarım gerçekleşiyor. ntsf formatında disk çalışacak mı bakalım bizim sony de.


  • saykotek  (25.11.12 14:56:12) 
ntfs olmazsa bi de exfat deneyin ama iksii de olmaz muhtemelen sony tv/ps3'te. sırf bu yüzden ps3 için optimize edilmiş hd filmler var torrentte.


  • yuto  (25.11.12 16:00:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.