[]

sizce bu ihtiyaçlarımı ipad 2 karşılayabilir mi?

gençler ve hep genç kalanlar ve bazı yaşlılar, size şöyle bir sorum var. önümüzdeki ay bir tablet almayı düşünüyorum.

ipad2'de rahat rahat pdf açabileceğim okuyabileceğim şeyler var sürekli. aynı şekil film ve dizi izleyeyim diyorum.

bu ipad 2'de usb girişi problemi var sanırım, bir aparat filan var mı usb girişi yapabileceğimiz?

şarj olayı nasıldır peki? batarya şeysi? işte böyle genel şeylerden konuşalım.

teşekkürler.

 
e kitap, pdf falan okunmaz ki ordan. gözlerine yazık hem. kindle ekitap ve pdf için en iyisi.


  • army14  (25.11.12 14:42:03) 
Okunur ipad gözü ağrıtmıyor. Işığı kısarsın tamamen.


  • vexations  (25.11.12 14:51:44) 
Çok rahat kitap okunabiliyor, koca bir kütüphaneyi yükleyip rahatça okuyabilirsin (Işığı, sayfa renk ayarlarını vb yapabilirsin). www.google.com.tr

Film izlemek de gaayet keyifli, appstore'da birçok medya oynatıcı mevcut. Bilgisayardan yükle izle.

USB'den oynatma durumu hakkında bilgim yok maalesef.
  • msb  (25.11.12 14:56:28 ~ 14:58:37) 
Diger ozelliklerinden zaten bahsedilmis ben de usb ve sarjdan bahsedim. Usb icin bir aparat var fakat oyle bilgisaya flash disk takar gibi direk takip kullanamiyorsunuz. Dosya formati, usb markasi tanimasi tanimamasi falan bir suru sorun var. Jailbreakli cihazlar icin ona ozel yazilmis programlar var ama siz usb girisi yok farzedin. Online depolama hizmetleri (tercihen dropbox) bu islerinizi gormenize yarar. Hatta istediginiz yerden pdflerinize ulasabilmeniz bakimindan flash diskten daha kullanisli. Sarji ise standard kullanimda 10 saat kadar gidiyor. Sabah elinize alsaniz aksama kadar araliksiz kullanabiliyorsunuz.


  • sAINT  (25.11.12 17:13:04) 
Bence kitap ve PDF için iPad Mini çok çok daha mantıklı. iPad 2'nin yarısı ağırlığında ve tamamen aynı donanımsal özelliklere sahip. 650 gramı kitap için kullanmak bir noktadan sonra sıkıntı yaratacaktır. 800'lere inmesini öngörüyorum yılbaşından evvel 16GB wi-fi modelin.


  • ahmetcan44  (26.11.12 00:07:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.