[]

modern eşkıya

eşkıyalar, fakirin, köylünün hakkını savunan, ağalara, kanunsuzluk yapan kanunlara karşı gelen adamlar ya, bir nevi köy kahramaı insanlar ya, işte bunun günümüzdeki karşılığı kimlerdir? hangi insanları örnek verebiliriz? yani kısacası modern dünyaın eşkıyaları kimlerdir?




 
veremeyiz çünkü öyle birşey yok. en azından bu ülkede yok. her yer mobese, her yer sivil polis, her kasabada muhtar, belediye başkanı vali vs.. bence şu an onlara en yakın olanlar hack grupları.


  • buenosdias  (25.11.12 11:34:50) 
bi dakka. eşkıyanın bu tanımı neredençıktı? eşkıya kanuna karşı gelen suçlu adamdır. (bkz.eşkıya dünyaya hükümdar olmaz.)

sende bir anarşistlik var belli.
  • smoothcriminal  (25.11.12 11:49:37) 
ya öf yanlış anlıyosunuz..


  • zoyee  (25.11.12 12:45:13) 
herkes de devletçi çıktı arkadaş.


  • zoyee  (25.11.12 12:54:54) 
olsa olsa tekapedir, ya da kedidir kedi..

bi robin hood vardı, ne oldu ona?
  • naw man fuck that  (25.11.12 13:06:19 ~ 13:06:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.