[]

Windows 7 ile ilgili sorular

Sevgili wookieler

windows 7 hakkinda aklima biseyler takildi da sorayim dedim

1- Suan ortadaki betasi public beta degil sirketten sizma gibi bisey yanlis bilmiyosam. degil mi?
2- vistayla dual boot yapilabiliyor mu?
3- (ve en önemli soru) yanlis hatirlamiyorsam xp'de beta kullanip feedback bildirenlere beles lisans vermislerdi, ayni sey vista'da da olmustu. simdi windows 7 beta kursam bi tane dandikten bi "sunu söyle yapinca hata veriyor" diye bi feedback yollasam ilerde windows'un bana key verme ihtimali var mi? yksa public betayi mi beklemem lazim? yoksa öyle bir sey yok, bunlar sehir efsanesi mi?

 
3-ssg bir keresinde bill gates'in kendisine günahını bile vermediğini söylemişti.


  • etna  (23.12.08 00:18:52) 
1. Degil
2. Yapilabilir
3. W7 beta tester'i olmaniz lazim, ki olsaniz bile kesin degil, pasa gonullerine kalmis.
  • x daemon  (23.12.08 01:13:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.