[]

steam korsanı bitirdi mi?

son zamanlarda oyun dünyasından istemeden de olsa uzaklaşmaya başladım, dolayısıyla çok farklı örnekler veremeyeceğim ama başlıyayım bir yerden az önce call of duty black ops 2 yükledim, açamadım oyunu. araştırdım steam yükleyin tarihi şu güne getirin falan filan bi sürü farklı çözüm ve crack ama hiçbiri işe yaramadı. fm 2013 keza öyle. o da şu an crackli bir şekilde oynanamıyor. fifa 13 uzun bir süre oynanamadı. nba 2k13 allahtan üzmedi bizleri. hitman absolution, assassin's creed 3, most wanted falan ne durumda bilmiyorum henüz.

şimdi ben son zamanlarda çıkan birkaç oyunu almaya kalksam yarım milyar para edecek, e öğrenciyiz de hıamına. ucuz yapın olm şu oyunları.

özet:
steam korsanı bitirdi mi? ya da bitirmeye çok mu yaklaştı?

edit:
eto'o bitmiş.

 
steam çağa ayak uyduran bi yöntem o yüzden yaygınlaştı.yok cd bul yükle yok ürün anahtarı gir kutudan bilmemne uğraştırmıyor veriyosun parasını yüklüyosun.

ha öğrenciyken torrentten alırdım oyunları şimdi iş güç sahibiyim 'helal olsun yapmış adamlar' dediğim oyunları parayla aldım tekrardan korsanı oynanır halde olmasına rağmen.bişeyin devamlılığını istediğin için hakkaniyetli davranıyosun bi yerden sonra.yoksa korsan asla çaresiz kalmaz her zaman bi yolu vardır.

yani steam korsanı bitirmedi ama normal yolları makul hale getirdi.
  • aşksız prens  (24.11.12 23:21:22 ~ 23:21:39) 
ben artık oyun şirketleri ile bu cracki çıkartan gruplar arasında gizli bir anlaşma olduğunu düşünüyorum sonuçta 2-3 grup var adam akıllı uğraşan. çünkü şimdi eğer cracki yapılamayan bir sistem olsa bütün oyunlar için geçerli olurdu. fakat bakıyorsun pes 2013 cracki hemen geldi fifa süründürdü fm hala yok nba hemen geldi felan filan

ne yani fifa ile fm çok zeki de pesle nba 2k13 salak mı? değil bence anlaşıp anlaşmama durumu
  • 10lion sinisterer  (24.11.12 23:31:32) 
korsanı bitirmemiştir, ama orjinal oyun pazarını çok ciddi büyütmüştür orası kesin. sırf indirimde diye oyun aldığımı biliyorum. satılık gta 4 ve liberty city orjinal, 30 lira.


  • roket adam  (25.11.12 00:44:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.