[]

bu başlangıçlara göre hangi film seyredilir

Filmimiz iki asker ve kırkının ortasında bir adamın çalılıklarda saklanarak hareket ederler uzun saçlı asker geri dönmeliyiz der lakin öbür asker aklını peynir ekmekle mi yedin şayet geri dönersek yuvamızı yaparlar dedikten bataklıktan geçeceğiz der. Konuşmalar ilerledikçe iki askerin kırklarının ortasında adamı asilerden korumak için tutulan paralı askerlerdir ve korudukları adam ise devlet başkanıdır

Filmimiz Saygon garında bekleyen Valerie isimli genç kadınla başlar. Valerie’nin yanına yaşlı bir kadın gelir yanlarında çalışacağı aile hakkında bilgiler verir. Lofeu ailesi Hindiçin’nin köklü kauçuk üreticileri olduğunu öğreniriz. Valerie işvereninin evine gider. Kapıda karşılaştığı yaşlı hizmetçi çalışacağı ev ve ev halkı hakkında bilgiler verip ev halkının eve seyrek uğradıklarını belirtir. Valerie yaşlı hizmetçinin öğütlerini dinledikten sonra odasına çekilir.

Filmimiz harlayan ateşin yanında yarı çıplak dans eden kadınlara başlar. Daha sonra aynı kadınlar cübbelerini giyip bebekli bir kadının evinde leş bekleyen akbabalar gibi dizildiğini görürüz ve bebekli kadın ise bilinmeye doğru kaçar.

Filmimiz yağmurlu bir gecede sevişen kişilerle başlar ve daha ayine hazırlanan kara cübbeli şahıslar görürüz. Bir sürü kişi bir ağızdan garip sözcükler sıralamaktadır ve ayini yöneten kadın sunakta bulunan kadını kurban eder. Daha sonra Ellen isimli genç kıza avukatı 21 yaşına bastın babanın mirasını almaya hak kazandın dedikten sonra genç kızın geçmişini babası doğumda kalp krizi geçirmiş annesi bu olay sonrası akli dengesini yitirmiş halası tarafından bakılmıştır. Genç kızın halası dedikodulara göre kara büyü ile uğraşan bir kadınmış avukat Ellen’nın vasiyetini almaya çalışmış başarılı olamamıştır. Avukat genç kıza bunları anlatmadığını çünkü genç kızın mirastan yararlanamayacağını söyler. Konuşma bittikten avukat genç kızı tebrik eder ve Ellen teşekkür manasında avukata sarılır.

 
sex sells
en sonuncusu hacı.

  • cagkan  (24.11.12 18:42:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.