[]

Diş fırçası önerisi

Uzun bir süredir dişlerimi fırçaladıktan sonra temizlendiği konusunda tatmin olmuyorum. Yeni bir diş fırçası denemeyi de erteleyip durdum. Bir diş hekimine danışmak istemiştim diş yapıma göre bir tavsiye almak için; ama muayeneye gittiğimde sormayı unuttum.

Sizin kullanıp memnun kaldığınız, dişlerinizi fırçaladıktan sonra dişlerinizin üzerinde bir tabaka kalıyormuş hissi yaratmayan, tavsiye edebileceğiniz bir diş fırçası modeli var mı?

Bilgi: En son muayeneye gittiğimde hekim diş etlerimin hassas olduğunu ve üzerinde kızarıklıklar olduğunu söylemişti.

Ben yine hekime danışacağım, ama yakın zamanda çeşitli tedaviler uygulanmaya başlayacak dişlerime ve ben dişlerimin temizliği konusunda daha rahat olmak istiyorum o koltuğa oturduğumda.

 
Fırçanın büyük fark yaratacağını sanmıyorum. Daha çok nasıl fırçaladığın önemli. Ek olarak, diş ipi kullanmak ve Listerine diş etlerine çok fayda sağlar.


  • franz kafka  (24.11.12 11:22:26) 
ilginçtir, colgate'in 3-5 liralık diş fırçalarını çok seviyorum ben. sert fırça seviyorum. marketlerde bulursun. fiyatı max 5 lira, marka colgate. mis.


  • hope ender  (24.11.12 11:31:34) 
kardeş oral b pulsar al şokta 8-10 lira idi diş macunu da tamamen bitkisel forever bright al ama 23 liraya gelir bu diş macunu www.flptr.com


  • para var huzur yok  (24.11.12 11:36:04) 
diş hekimi olarak söyleyim etkili bir fırçalama yapmak istiyorsan olabildiğince düz olabildiğince sadece diş fırçası al. orta sertlikte. misal bana sorarsan sen hangisini kullanıyorsun diye ben banat'ın bakkalarda 1,5 tl'ye satılan diş fırçalarını kullanıyorum ayını doldurmadan değiştiriyorum

ayrıca fırça kadar nasıl fırçaladığın da önemli, kaba tabiri ile dişetinden dışarı doğru süpürür tarzda fırçalaman lazım. dişetlerini fırçalamaya gerek olmadığını unutma tabi sadece dişleri üst dişlerde aşağıya alt dişlerde yukarı süpürür tarzda fırçala.

son olarak istediğin kadar fırçala diş ipi yapmazsan etkin bir temizlik sağlayamazsın. diş ipi al kullan
  • 10lion sinisterer  (24.11.12 12:18:15) 
curaprox + parodontax ikilisi.


  • eli eli lema sevaktani  (24.11.12 12:20:20) 
son gittiğimde diş hekimim,diş fırçası olarak oral b pro experct,diş macunu olarak sabah sendodyne onarım ve koruma gece paradontax yazmıştı.


  • pelinn.  (24.11.12 12:30:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.