[]

torpil

dün alanen torpile şahit oldum lan. isim veriyim bir devlet kurumunda mülakata çağrıldım. bir 4 saat mülakat sırası bekledim. benden sonra girecek kızı saat 11de çağırmışlar. komisyon ara verdi kız fazladan 40 dk falan bekledi. bir başladı çekirmeye insanlara. ben şaşırdım kaldım.

neyse ara bitimine doğru kızla bizi bir salona aldılar. orda 12 yıldır çalışan uzman kadın geldi. kızdan yalvar yakar özür diledi. noluyor lan dedim. sonra da siz bilmem ne hanımın yeğeniymişsiniz falan dedi. noluyor lan dedim. tekrar kızdan özürler falan. lan ben 4 saattir bekliyorum benden özür dileyen yok.

neyse kızı mülakata aldılar. 2-3 tane genel kültür sorusu sormuşlar. bilemeiş salmışlar. ben girdim bana ahiret soruları. tenis federasyonu başkanı kimdir diye sordular gene bildim. ekşici piç olmanın faydaları :D

6-7 soru geldi yalan yok. 2'sini bilemedim. kastılar cv üzerinden gidip saçma sapan örnekler isteyen sorular. hatta espri olarak bir soru yarasa nasıl bir kuştur idi. adamın suratına 10 sn bön bön baktım yarasa kuş değildir dedim. adam yarasa yararsız bir kuştur işe yarasa yaramasa derler kuşa dedi ve 7 kişilik komisyon ayi gibi güldü. böyle saçma sapan bir ortamdı.

akşam da kazananlar açıklandı. o dediğim kız bölümünden birinci kazanmış.

neyse işte. bu da böyle bir anımdır anlatayım dedim.

 
hoş geldin :)


  • aşksız prens  (24.11.12 07:48:29) 
twitter'dan cumhurbaşkanına kurum, isim ve şahısları da vererekten durumu açıkla bi bakayım nolacak :(


  • zgrydn  (24.11.12 07:49:25) 
bir yerde daha mülakata girdim. onun sonuçları bir açıklansın cidden yazıcam öle bişi zaten. aklımda var yani.


  • ayiadam  (24.11.12 07:51:13) 
tazeyken yaz hocam


  • hocam fazla egon var mi  (24.11.12 07:55:21) 
şimdi bu kurum da diğer kurum da üst düzey kurumlar. diğeri hafta içi açıklayacak. sıkıntı olmasın diye. bir açıklasınlar da yazcam. diğer kurumda da sıkıntıya girmeyeyim.


  • ayiadam  (24.11.12 07:57:29) 
Sen duyuruda bi ara en iyisi kpss, memurluk falan diyordun diye hatırlıyorum. Bu işler böyle.


  • esenboga  (24.11.12 09:07:02) 
benim de aynı şekilde bir olay başıma gelmişti. devletin en üst kurumunda biz koyunlar bir odada toplaşıp beklerken, kızın birini siz şunun kızıymışsınız diyerekten özel odaya alıp bekletmişler. herkesin mülakatını yarım saat sürerken kızınki 3-5 dk lık sürede bitirilmiş ve ertesi güne 1. olarak işe alınmıştı.


  • ozmania  (24.11.12 09:52:34) 
@esenboga

valla şu an beklemedeyim dışişlerinde. orası olursa bence hala en iyisi devlet.
  • ayiadam  (24.11.12 10:25:14) 
türkiye böyle bir yer maalesef.
"biz çok kurumsalız" firmalarında bile ne torpiller dönüyor. gerçi onlar torpil yerine referans demeyi tercih ediyor.

  • kayranin kedisi  (24.11.12 22:23:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.