[]

tom waits'in nesini beğeniyorsunuz?

bugüne dek youtube'dan 3,4 şarkısını dinlemişimdir. hepsi de yüzbinlerce izlenmiş bayağı beğenilen şeyler. ama sevmemeyi geçtim direkt nefret hissi uyandırıyor bende. tom waits seviyorum diyen adama kafa göz dalabilirim o derece. lütfen bu gerizekalıda ne bulduğunuzu söyler misiniz?

www.youtube.com


 
Eğer o nefretten geçip eh bari hissiz olayım adama karşı nötr olayım demek istiyorsan Wristcutters seyret.


  • Hallerlale  (23.11.12 21:47:47) 
1- bu kadar sevilen adamı 3-4 şarkısını dinleyip gerizekalı diye nitelemek, sence gerizekalı insanların işi değil mi?
2-sesini, sigara içişini seviyorum. sigara içmeyide içenide seviyorum.

  • qari  (23.11.12 21:49:36) 
ses tonu. sen niye bu kadar hırslandın onu anlamadım ama. git bi hava al. boş beleş şeylere kafayı takan boş beleş adamlardan da ben nefret ediyorum.


  • zgrydn  (23.11.12 21:54:03) 
yalnızlığın melankolisini seven bir insan olarak yalnızlıktan aldığım hazzı artırıyor. buğulu sesini seviyorum. sigara ve kahve'yi seven bir insan çok sever tom waits'i. yeşilaycısın sanırım, "gerizekalı"?


  • henrychinaski  (23.11.12 21:57:10) 
lan amma alınmışsınız adam bi gerizekalı dedi diye. aşağılamak, yandaş bulmak için değil de "la olum ne buluyonuz bu amk malında?" minvalinde cidden sormak istemiş adam.
olur böyle şeyler. sırf birileri seviyor diye baştan soğuruz bazı adamlardan, müziklerden dizilerden vs. ya da bazı müzikler vardır mesela, önce nefret eder sonradan ısınırız.
muhtemel bu durumlardan biridir hocam seninki de.

mesela bu dünya tatlısı ikili sana sevdirebilir tom waitsi :) www.youtube.com
  • klark  (23.11.12 22:10:22 ~ 22:10:47) 
@klark, kızları siktir et de alttaki yorum çok iyiymiş lan cCc fikirtepe cCc


  • henrychinaski  (23.11.12 22:22:26) 
@henrychinaski eheheh aynen ya


  • klark  (23.11.12 22:25:33) 
tom waits, endüstriyel müzigin pop ikonlari arasında artik pek dikkati cekemeyen bir gelenegin, ozan-sarkici geleneginin bir üyesidir, woody guthrie gibi, pete seeger gibi, paul kelly gibi, nick cave gibi, joan baez, bob dylan, pattie smith, leonard cohen, bruce springsteen gibi, olay müzigin temelleri ve insanlarin nicin sarki söyledigi ile ilgili. işin bu kısmı ile ilgili degilseniz, neşet ertaş'ın eksik nota basıp şarkı sözlerini atlamasi gibi bu insanlarin da detone, hatalı ve cirkin söylemesi sizi rahatsiz edebilir.


  • atmacaged  (23.11.12 22:27:11 ~ 22:33:57) 
Ben şahsen hiç beğenmiyorum,yalnız değilsin.


  • jpsartre  (23.11.12 22:49:01) 
@komple üsttekiler

arap kerim fikirtepe arap kerim

@atmacaged

yav otantizm de bi yere kadar, bak kızlar ne kadar güzel yorumlamış barok ressamlarının mandolinli kız resimlerini izler gibi izledim. detone olmasalar daha iyi bence.
  • kargn  (23.11.12 22:49:58 ~ 22:50:14) 
Sonuc itibariyle alkol icisi, sigara icisi gibi muzikle alakasiz seyler on plana cikiyor. Yani bir nevi hatunlarin pic tercihi durumu var.


  • dokunmakalbime  (24.11.12 07:28:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.