[]

sıçmak-ayrılık

selam millet.

sevgilim facebooktan bi kız arkadaşımla konuşmalarımı okumuş. silmeyi unutmuştum mesajı. mesajın içeriği de 'kızın kendini e5te pazarlaması-benim pezenvegi olmam ve kamyoncular' içerikli. aradı 'o nasıl konuşma iğreniyorum senden vs vs vs' diye. savunmaya çalıştım kendimi ama sus dinlemek istemiyorum dedi kapadı. mesaj attı sana dokunamam artık diye tamam dedim ayrıldık. ne la bu. ayrılacak kadar ne var bunda yoksa ben mi basit görüyorum muhabbeti?


 
ya kız milleti işte. kendi aralarında neler konuşuyorlar. takılma bence buna. uzun süreli değilse erkenden farketmişsin. benim hoşlandığım kız da porno izliyorum diye evet dememişti bana.


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (23.11.12 21:35:40) 
daha ne olsun kendini bir kızın pezengi yerine koymuşsun. helal olsun düzgün kızmış şansına küs kaçırdın gül gibi kızı.


  • zenigt  (23.11.12 21:36:16) 
kız haklı :D


  • ece_ce  (23.11.12 21:37:51) 
Haklı bence. Saklamaya çalışman, silmek istemen ama unutman da bunun kanıtı. Şu yukardaki "kezban la bu" diyen arkadaşla beraber fanteziler kurun bence artık oturup.


  • 4dr4melech  (23.11.12 21:40:00 ~ 21:40:34) 
bence de bekle cevap felan yazma özur dilediysen ve de seviyorsa o doner sana, dönmesi lazim


  • aventura  (23.11.12 21:42:33) 
haksızsın, kız bir erkekle bu muhabbetleri yapsa ne hissederdin. haksızken kızın peşinden koşmak neden mallık olsun ki. seviyorsan çaba sarfet aşkta gurur olmaz.


  • my december  (23.11.12 21:46:54) 
kardeşim tebrik ediyorum öncelikle geçmiş olsun ucuz atlatmışsın. mental özgürlüğünün tadını çıkart.


  • ron dennis  (23.11.12 21:50:58) 
ona tamam demişsin ama barışmak mı istiyosun ? o zaman niye tamam dedin de bi iki dil dökmedin acaba ? inşallah tez vakitte sevgili bulur da kurtulur senden :D


  • rastgele bir gun  (23.11.12 21:53:55) 
buradaki ilk sorun senin facebook msjlarını okuyor olması ama sen bunu cok dert etmiyorsun sanırım.
Diğeri için de empati kursan azcık anlarsın sanırım.ben olsam sinirlenirdim.
sana dokunamam artık boyutunda değil ama gereksiz bi geyik olmuş bence.

Biraz zaman verip sonra sakin ve düzgün bi şekilde konusursan çözülür sanki.
  • demoniclewinsky  (23.11.12 21:54:47) 
Want2die'a katılmadan edemedim arkadaşın kız değil erkek olsa aynı tepkiyi vermeyecekti. üstüne bir de mesaj okuyor tam dayaklık.


  • drip nick i zaten kullanilmakta  (23.11.12 21:55:06) 
şu "tamam" dediğin mesajın içeriği umarım sadece "tamam"dır. böyleyse epik bir son olur çünkü.


- süleyman sn ne kdr igrnc bi insnmssn yha igrenyrm sndn sna dkunamam artk :s :s


+ tamam
  • ron dennis  (23.11.12 21:55:49) 
bir de sormuşsun. kız arkadaşın haklı kusura bakma. çok leş bi muhabbet şu kadarı bile. kız arkadaşın da kendi arkadaşıyla aynı muhabbeti başka bi erkek arkadaşıyla çevirse ( sevgilin kendini pazarlasa, çocuk da pezevengi olsa vs) sen ne yapardın? aaa aşkım amma da geyik dönmüş ehehe mi derdin merak ediyorum?


  • april12th  (23.11.12 21:57:19) 
sanırım soru kız arkadaşımın böyle mesajlarını gördüm şeklinde olsaydı cevaplar '' vay orospu '' olurdu, şimdi millet ''senin mesajlarını mı okuyor.s.s.s '' diyo.


  • rastgele bir gun  (23.11.12 22:01:54 ~ 22:02:49) 
cinsel göndermeler var ise sinirlenmiştir tabi ama mesajları okuması yanlış tabi

iş kurucaktım sermaye yapıcaktım diye kurtarmaya çalışsan olma mı ?
  • leontikhos  (23.11.12 22:03:12) 
hem facebookuna girip mesajlarını okuyor, hem de bir arkadaşınla yaptığın bir espri yüzünden ayrılmak istiyor öyle mi? "tamam" diyip iyi bile yapmışsın. fena koymuştur şimdi.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (23.11.12 22:09:48) 
adam zaten şifresini vermiş muhtemelen de karşılıklı verilmiştir niye sorun etsin ki mesajların okunmasını. bi erkekle yapsan da iğrenç muhabbet.


  • my december  (23.11.12 22:14:44) 
bir de neden veriyorsunuz facebook şifrelerinizi birbirinize? bunu hiç anlamıyorum ben zaten. mesela benim yakın bir arkadaşım sevgilisine facebook şifresini verse, kendisine mesaj atmak bile gelmez içimden. ne bileyim, ben ona bir şey yazıcam, kalkıp diğeri okuyacak. oldu olacak telefonu da yönlendirin, sizinle konuşmak isteyen herkes önce bir onunla konuşsun, denetimden geçsin bakalım. ayrıca pis bir muhabbet dönmüş, tabii biz burada o muhabbetteki cümleleri okumadığımız için ne kadar sağlıklı yorum yapabiliriz bilmiyorum ama, sana dokunamam artık olayı da ayrı bir abartılı durummuş. "tamam" cevabı ise gerçekten epic. ron dennis +1. Ve eğer gerçekten cevap "tamam"sa kız iyice delirmiştir haberin ola.


  • zuppa  (23.11.12 22:18:39) 
want2die +1 senin mesajlarını okumaya hakkı yok, bi de gelmiş marifetmiş gibi söylüyo. ayrıca geyik yapmışsın abartılacak bir şey yok hele dokunamam falan ne amk, ya ayrılmaya yer arıyomuş ya da ağır gerizekalıymış boşver düzgün kızlar bulursun.


  • r_u_h  (23.11.12 22:19:41) 
öbür kızdan kimse bahsetmiyor. zaman kaybetmeden diğer kısı bafile sevgili ol.


  • fukka  (23.11.12 22:42:54) 
kız haklı .


  • jpsartre  (23.11.12 22:49:51) 
kız haklı.resmen pezevenklik yapıyormuşsun ?


  • bruno  (23.11.12 23:27:12) 
iyi yapmışşşş


  • duduulaş  (23.11.12 23:38:15) 
ne var bunda yahu? (mesajlarını okumasına hiç değinmiyorum)
benim erkek arkadaşımın bi kızla arasında "kızın orospu olması, sevgilimin de onu e5te pazarlaması" gibi bir muhabbet benim yanımda bile gerçekleşse bunu dert etmem. fantazi değil bu sonuçta, bildiğin geyik muhabbeti. romantik değil, bişey değil. erotik bile değil. bel altı espiri sebebiyle mi bu kadar bozulunuyor yani? sana dokunamam filan, ağır saçmalamış. sıkılıyor bence, drama yaratası gelmiş. salla gitsin.

  • cereal killer  (24.11.12 00:03:52) 
ne var bunda yahu?

Ben bunun bir diğer versiyonunu yaşadım.
Benim hatun evde içiyor samimi bir erkek arkadaşı ile.
Haliyle belaltı sohbetlere de giriyolar,
Yatma vakti gelince, ben tek yatamam kesinlikle. Nolur evde tek başıma bırakma falan diyor.
Kapaklandı mı ne yaptı bilemiyorum artık.
Hatun bana bunu anlattığında artık her şey için çok geçti.

Bende ne var bunda yahu dedim.
  • gerizekalı final edition sp1  (24.11.12 15:13:03) 
ya bunu ciddiye alan bir kızla olmaz bence. biz neler neler konuşuyoruz annemle bile. hani geçtim sizin sevgililerinizle olan muhabbetinizi, ben gençken papatya pavyonda şarkıcıydım sonra baban kurtardı beni bu hayattan diyen bir annem var. sonuçta sen öyle dedin diye ne kız orospu oldu, ne de sen pezevenk. inşallah ron dennis'in yazdığı gibi bitirmişsindir. "tamam" diye. öylesi epic olurdu çünkü.


  • ecaz  (25.11.12 12:46:51) 
bunun nesi bel altı muhabbeti be adem? kadın kendi toplumunda tabu olan şarkıcılık olgusunu aşmış bununla dalga geçiyor. benim annem senin benim yaşıtlarımın annesinden +10 yaş büyüktür genel olarak ama kendi tabularını yıkmış. anne pompa var mı demiyoruz herhalde ne hasta adamlarsınız. sen başkasının özel yazışmasını oku sonra da nyse bn sna dknmycm snrm :s :s de üstüne. oooh ne ala. herkes her şakayı kaldıramaz, kaldırana yapılır. bu arkadaş da kaldırabilenle yapmış bunu anlatmaya çalıştım. herkesin kültürel aidiyeti farklı belki o kişi dar bir çevreden gelmiştir. o zaman anlaşabildiği kafasının götürdüğüyle birlikte olacak. böyle bağdaştırırım. insanlar ya adapte olurlar ya da kendilerince bir sosyal gruba eklemlenirler. iki taraf da fedakarlık yapsaydı anlaşabilirlerdi. böyle yani.


  • ecaz  (26.11.12 02:18:25) 
Herkes her şakayı kaldıramaz diyen sensin. Üstte de bu tarz şakaların arkadaş arasında olacağını söylüyorsun, bir de şöyle diyorsun: "...ya bunu ciddiye alan bir kızla olmaz bence." Hani herkes her şakayı kaldıramazdı? Neden bunu kaldıramayan insan çirkin oldu şimdi?


  • 4dr4melech  (26.11.12 06:28:58) 
şuradaki cevaplara bakınca çoğunluğun neden yalnız olduğunu ve neden sevecek/sevilecek birini bulamadığımızı daha iyi anlıyorum.

içinde ne varsa; dışına da o çıkar. ağzından kelime olarak çıkar, davranış olarak çıkar, giyim tarzı olarak çıkar. "geyik yapma" tarzı olarak çıkar, espri yapma tarzı olarak çıkar...

ben de eksiye doğru giden yönü; kafalarına göre örneklendirerek "meşrulaştırmaya" çalışan zihniyetleri anlamıyorum. ama kalkıp "mal mısınız lan siz", "geyik lan bu" demiyorum... hele kızların aralarında neler neler konuştuğunu "sallayan" kesime söyleyecek söz bulamıyorum zaten (o genellemeyi yapmak için kendi kulağınızla ve kendi gözünüzle kaç örnek yaşadınız ağalar paşalar?) herkes her şeyi kendi çapı kadar algılıyor ve yorumluyor işte... burada da söyleyecek söz kalmıyor..

****

sevgilinin mesajları gizlice mi okumuş, birbirinizin izniyle mi okumuş orası net değil ama cevaplarda maşallah sallayan sallayana, herkes yine "kendi içi"ndekini çok güzel göstermiş..

gizli okuması ayrı bir konu olarak ele alınır. ki bu duyuruda soru bu kısmı değil, zaten belirsiz de.

geyik dediğiniz şeyi seviyesi "bir kadının kendini pazarlama muhabbetini yapacak kadar düşmesi ve bir karşı cins arkadaşının da üstüne tüy dikerek onu satan kişi rolüne girmesi" falan gerçekten çok şaşırtıyor beni..

sınırsız düşünceye ve hayal gücüne sahip insan beyninin kalkıp böyle (bana göre aşağılık, devamını yazmayacağım, uğraşamam bir sürü bik bik edecek kişilerle.) konuları "geyik" olarak seçmesi ve arkasından da bunu ateşli ateşli savunuyor olması gerçekten çogacayip geliyor...

"geyik" mantığı karşı cins arkadaşını satmak olan bir sevgili gayet mide bulandırıcı ve itici. ben şu an empati yapınca "dokunmak istememe hissi" gayet normal geldi bana. hala anlamak istemiyorsun ama; yaptığının espri seviyeleri, kapasiteleri bile seni anlatır be kuzum... senin her şeyin seni anlatır, kimden bahsettiğinin önemi yok..

(hz. ali: "- birini tanımak istiyorsanız konuşturun. kişi dilinin altında saklıdır" demiş)

rica ederim, "şu demek bu mu demektir, ne kafası, mal mısınız" gibi incilerle gelmeyin..

dalai lama'nındı sanırım; konuyu özetleyen dizeleri vardı, üşenmedim aradım buldum (bunun yetmesi lazım nşa ama tabi her şeyi de bekliyoruz yine):

Düşüncelerine dikkat et çünkü onlar söz olur.
Sözlerine dikkat et çükü onlar davranış olur.
Davranışlarına dikkat et alışkanlık olur.
Alışkanlıklarına dikkat et senin karakterini oluşturur.
Karakterine dikkat çünkü o senin kaderini oluşturur.
Kaderine dikkat et çünkü o senin yaşantın olur.”



- tam-maammm?! *
  • holy diver  (26.11.12 12:59:31) 
son kez yazıyorum- bunu kaldıramayan kızlar olamz meali yani sen bu kafada biriysen kız o kafada biriyse kimse burnundan kıl aldırmıyorsa olmaz. dolayısıyla yine her insan her şakayı kaldırmaz, ya kırarsın dizini kaldıracağı gibi konuşursun kızla ya da ben böyleyim işine gelirse dersin. bu insanların özel hayatı kızı sever dağları deler, kızı sevmez güle güle der. size ne yahu? ama hehh kezban olmaz bunla yaaa anlamında yazılmış bir şey değil. gerçekçi olursan hurma için bu kızla olmaz. olur mu? bence olmaz. @4dr4melech.
bir de kimse ahlak dersi vermesin olur mu çünkü kimse kimsenin değer yargısına göre hareket etmek zorunda değil. iki kişi var bu muhabbeti götürüyorlar. sizi o kişilerin ahlak ve kültür seviyesi ilgilendirmez. siz ne zaman "inanmıyorum böyle nasıl konuşursunuz" dediğiniz zaman bu yargılamaya girer. genelde böyle olaylar yargılanmadan anlamaya çalışır. işin içine kendi öznelliğiniz girdiğinde olayı kime göre yorumlayacağız?
konuşmanın içeriğini bilmediğiniz bir konu hakkında ne çok yorum yaptınız arkadaşım. belki kız 5 aydır iş arıyor. yeter ulan kendimi satıcam diye isyan etti. konu gelişti, geyik yaptılar, kızla dalga geçti. ha bu arada kızlar kaslı, oo götlü, vb. erkekler memeli, oo japon (kulaklarımla duydum canım evet konuşuyorsunuz) konuşuyor sonra da bir kız erkekle konuşunca ay nasıl yaparsınız. ben arkadaşlarımla bel altı muhabbetine girmem, özel meselelerimi anlatmam. ama tutup pavyonda şarkıcılığı dedem yaşında gibi kötü kadınlıkla eş tutup bel altı muhabbeti sayan adamların olduğu ülkede böyle birinin anlaşılmaya çalışılmasının beklenmesi zavallıca( o espriyi yapan kadın pavyon görmedi hayatında ama ecnebi kardoların sense of humour dediği şey onda bolca var).
bence rıza baba hurmayı kadın ticaretinden içeri alsın olay tatlıya bağlansın bari.

not: önce gavur yazdım, bilip bilmeden sallarsınız diye ecnebi yaptım. siz gavur diye faşistlik yapanlarla dalga geçe geçe dilimizde gavur kaldığını ne bileceksiniz. daha fazla polemik olmasın.

haydi sevin sevilin bay.
  • ecaz  (26.11.12 16:32:55 ~ 16:35:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.