[]

son anda Yurtdışı hazırlığı

Güzel yurdumun üşengeç insanları,
sizlerden biri olarak çok acil ve ciddi yardımınıza ihtiyacım var.
yarın 11'de uçağım olmasına rağmen hiçbir şeyim hazır değil.
10 günlüğüne arkadaşımın yanına Hollanda'ya gidiyorum; para, vize ve uçak biletim tamamdır.

Onlar dışında ne almam lazım yanıma öncelikli olarak?

Bostancı taraflarında ikamet eden bendeniz, en hızlı yoldan sabah en geç 9:30'da Atatürk Havaalanı'nda olmak üzere nasıl bir güzergah izlemeli?

Bavuluna unutma koy diyecekleriniz nedir?

Döndüğümde yardımcı olanlara sürpriz hediyelerim var ^^
Çok tenk yu.

 
düzenli kullandığınız ilaç, yoksa ağrı kesici, yara bandı, krem, kalın kıyafetler, bir iki tişört, üzerinize alabileceğiniz bir atkı/şal ilk aklıma gelenler. kıyafet olayını abartmayın, madem ki 10 günlüğüne gidiyorsunuz, en çok ihtiyaç duyacaklarınızı alın. küçük bavul iyidir.


  • marikaki  (23.11.12 21:08:39) 
Ben olsam kesinlikle unutmayacaklarım: Kulaklık, mp3, cüzdan zaten, parfüm deodorant vs, fazla çamaşır koymana gerek yok 10 gün çok değil, not defteri, kalem filan da alırdım ben yanıma, hırka kesin, kızsan -sanırım öylesin- birtakım özel ihtiyaçlar -ne olur ne olmaz diyerekten- bir de annem böyle durumlarda çantama hep küçük bir yastık kılıfı koyar benim, onu terleyince üşümemek için sırtıma koymuşluğum bile var çok zor durumda kalınca, küçük bir ağrı kesici de al ne olur ne olmaz diye, bu kadar sanırım. Hazırsın. İyi yolculuklar.


  • Hallerlale  (23.11.12 21:11:54) 
diş fırçası, pasaport ve cüzdanın yanındaysa gerisi çok önemli değil :)
havlu, yedek çamaşır, çorap, kalın bişeyler, yedek ayakkabı kıyafet yeter bence.

  • meriadoc  (23.11.12 21:13:55) 
özel eşyaların varsa onları al, onun dışında buradaki herşey ve fazlası orada var. bavulunda yer olsun ayrıca dönerken alacaklarını koyman gerekecek.


  • celik comak  (23.11.12 21:16:42) 
Para varsa telefon,cüzdan,pasaport yeterli bile.Çok az eşya ile gidip oradan da alışveriş yapabilirsiniz.Birkaç giyecek ,diş fırcası(o da orada var aslında) vs. yeterli olur.Ne kadar az eşya ile giderseniz o kadar iyi;dönüşte oradan alacaklarınız için valizde yer sıkıntı olmaz.


  • MtKrt  (23.11.12 21:51:42) 
en geç 9da ol


  • phoenixboy  (23.11.12 22:19:58) 
Bu link'in en altindaki Hafta sonu tarifesine bakacaksin. Ustteki hafta ici tarifesi seni yaniltmasin.

www.ido.com.tr

Bostanci'dan iDO ile Bakirköy

Bakirköy'den taksi dolmusla Ataturk havalimani
  • compadrito  (23.11.12 23:51:07 ~ 23:52:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.