[]

baş ağrısı

bu baş ağrısının sebebi nedir? sinüzitim var ama şuan ne burnum tıkalı nede akıntım var. sinüzit her gün baş ağrısı yapar mı? akşam olunca kafamın ön tarafı farklılaşıyo resmen, gözden kaynaklanan bi ağrı olabilir mi? baya kitap başındayım çünkü ailedeki herkes gözlük kullanıyo üstelik. gittiğim her doktor gibi sinüzittendir sinüzitten demeyin nolur.




 
ağrıyan yer kanla yeterince beslenemeyen yerdir.


  • ne olsun ne olsun  (23.11.12 19:17:27) 
ben sebepsiz baş ağrılarından limon yiyerek kurtulurum genelde. aslında sebepsiz değildir bu ağrılar, soğuk boyun bölgesine temas edince burayı sertleştiriyor ve ağrıya sebep oluyor, limon da yumuşatıyor. en azından bende işe yarıyor placebomudur bilmem.


  • horozmayk  (23.11.12 19:24:09) 
valla sen bi göz doktoruna görün derim. kendisi direkt ağrı yapmaz ama farketmediğin bir astigmatın varsa, farketmeden göz ve çevresindeki kaslarını kasarsın. günün devamında gerilim tipi bölgesel ağrılar çekmen normal.

şuraya bi bak istersen:
(bkz: astigmat)
  • 7c  (23.11.12 19:24:51) 
göz tansiyonu da olabilir. ama kafanın ön tarafıysa kronik sinüzit olabilir ya da allerjen kaynaklı baş ağrısı bilmem oluyo mudur. bana sinüzit gibi geldi ama ön taraf diyince. 6 senedir saçım ıslak dışarı çıkmıyorum ve hele kıışın beresiz, sinüzit affetmez.


  • achtundsiebzug  (23.11.12 19:41:41) 
sinüzit olsa bile bazen oluyo 5 gün evden çıkmıyorum soğuk yüzü görmüyorum ona rağmen akşam olunca başlıyo bi ağrı. parol bağımlısı olcam diye korkuyorum.


  • trajikomix  (23.11.12 20:07:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.