[]

çok iyi sistem gerektirmeyen bir kere almalı veya bedava mmorpg

eskiden guild wars 1 oynuyordum. çok eğleniyordum ama şimdi 2.si çıktı ve 1.sinde kimse kalmamıştır diye düşünüyorum. 2.'sini de muhtemelen bilgisayarım kaldırmaz. kaldırmadıydı hatta.

aylık ödemesi olmayan (satın alma ücreti olabilir) veya free2play(ücretsiz) mmorpg tavsiye edebilecek var mı? oynayanı ve webdeki kaynakları bol olsun.


 
çok iyi sistem gerektirmeyen, çok kötü sistemleri de kabul etmeyen mmorpg türünde Allods Online'ı tavsiye ederim. Oynadığım en iyi mmorpg.

www.allodstr.com (Türkiye'ye has resmi sunucu)
allods.gpotato.com (Global sunucu)
  • gaddarkerim  (23.11.12 15:39:57) 
allods'u çok az oynamıştım ve tamamen grinding üzerine gelmişti bana. sanırım oyunda level cap çok yüksek ve level atlamak da çok zor. size iyi gelen tarafları nelerdir?


  • herbivor  (23.11.12 15:45:01) 
Allods'a başta alışması zor geliyor ama alışınca müptelası oluyor insan. Benim sevdiğim özellikleri görev sisteminin çok gelişmiş olması ve oyunun kendini tekrar etmemesi. Oyunun grafiksel öğelerine ve soundtrack'lerine ayrı hasta olmuştum zaten.

Anime tarzı oyunlardan hoşlanıyorsan adı çok duyulmamış ama cidden eğlendirmeyi başaran bir oyun, Dragon Nest'i önerebilirim ayrıca.

dragonnest.nexon.net
  • gaddarkerim  (23.11.12 15:50:47) 
allods düşünmüyorum çünkü tamamen oyuncuyu sömürmeye odaklanmış bir oyun olduğunu çok defa duydum. item mall falan tabi ki olacak da abartmışlar sanırım oyunda gerçek paranın yerini biraz.


  • herbivor  (23.11.12 16:05:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.