[]

Finans Merkezleri neden

istanbula taşınıyor? Sebep ne? Ankara'da deniz yok diye mi?




 
istanbul'u yeterince sikemediklerini düşündüklerinden dolayı. durmak yok kanırtmaya devam.


  • el magico  (23.11.12 14:05:10) 
1/100 000 ölçekli çevre düzeni planında Kozyatağı-Ataşehir bölgesi üst düzey hizmetlerden finans hizmetlerinin merkezi olacağı kararı alındı, hızla strateji ve eylem planları geliştirilmeye başlandı. Ondan ötürü.


  • gudumlu anne terligi  (23.11.12 14:17:13) 
rant


  • spy of soul  (23.11.12 14:17:20) 
liberal ekonominin gereğini yapıyorlar. neo-liberalizmde artık her şeyin bir merkezden idare edilmesi yerine pekçok ama alanında özelleşmiş merkezlere geçiş mecburi. yani her şeyin merkezi ankara olmayacak artık. turizm merkezi antalya yöresi, tarım bölgesi x bölgesi, kamu yönetimi y bölgesinden idare edilecek, finans da istanbulda olacak artık. dikkat edersen açık ekonomiye entegre olmuş ülkelerde durum böyle. bu işin teorik kısmı.

ha bu arada ankarayı yurtdışında kimse bilmiyor. ora ne la bebe diyorlar, üzüyorlar bizi. finans merkezinin, bilinirliği daha yüksek olan istanbula taşınması sıcak para akışını, ayrıca küçük ve orta ölçekteki yabancı menkul kıymet yatırımcılarının kararlarını etkileyecek psikolojik bir etmen (bkz. davranışsal finans).

bi de kamu bankalarının dışındaki bankalarının merkezleri, sigorta kurumlarının merkezleri, menkul kıymeet- altın borsası vs. hepsi istanbulda. zaten uygulamada finansın merkezi istanbul. uygulamaya resmiyet getirmiş olacaklar ayrıca.
  • yemrem  (23.11.12 14:17:43 ~ 14:38:19) 
istanbul, londra ve new york gibi finans merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.


  • [silinmiş]  (23.11.12 14:25:45) 
61. sırada istanbul dünya finans merkezleri arasında.

istanbul newyork ve londrayı finans merkezi olarak aynı cümle içinde kullanmak herhalde pendikspor barcelona ve real madrid gibi bir dünya kulübü olma yolunda hızla ilerliyor demekle aynı şey.

www.longfinance.net
  • spy of soul  (23.11.12 15:06:08 ~ 15:06:32) 
@spy of soul, dünya çapında olmasa da regional olarak çok güçlü, ankara'dan daha güçlü en azından.

pendikspor dünya çapında 61. klüp olsa, gayet de dünya klubü olma yolunda hızla ilerliyor derim.

new york ve londra dünya çapında finans merkezi, istanbul'da bu yolda ilerliyor, bu cümlede bir gariplik yok.
  • [silinmiş]  (23.11.12 15:17:35) 
illuminati ve dikili tas dunyada nerlerde var istanbulda o hesap zaten istanbul cok cok ozel bir sehir ve ben cumhuriyetin bu sehrin kiymetini bilmedigine inaniyorum.

istanbul binlerce yillik gecmisi olan degisik kavimlere ev sahipligi yapmis biryer finans merkezleri de genelde konumla degil verdigi mesajla unlenir
  • mazungu  (23.11.12 16:59:06) 
dün çamlıca camisi için tv'de karşıt fikir olmadığı için tartışma denemeyecek bir sohbet programı vardı. oradaki prof.lardan biri şöyle dedi; "çamlıca camisi, sanki sultanahmet'in yürüyerek karşıya geçip oraya konmuş bir ikiz kardeşi gibi olacak. bakanlar peki bu camiyi hangi padişah yaptırdı diye soracaklar" dedi. ve şunu da belirteyim ideolojik, politik her türlü yol paradan geçer. iktidar için parasal kaynaklara hakim olmanız gerekir. her şey de step by step ilerliyor, ne demişler; büyük düşün dostum.


  • sirkelimon  (23.11.12 17:25:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.