[]

Diyelim ki maça gidiyoruz..

Evet konuya o kadar fransızım. Arkadaş, Zenith ve futbol hastası bir yabancı, dedi ki bir maça gidelim. E geldiği tarihte en klas maç FB - GB maçı bu Pazar akşamı.

Şimdi lütfen anneye anlatır gibi anlatın maça gitme hadisesini :)

(Bildiklerim Şükrü Saraçoğlu'nun yeri ve Biletix)

oha baktım da bilet fiyatları ne olmuş yav? 33tl bile birşey. Ben ki ancak patlamalı aksiyonlu filmlerde sinemaya giden adam..Neyse ama Migros tribünü nasıl?

 
bileti aldıktan sonra stada gidiyosun ve eğer hangi tribüne nereden gireceğini bilmiyorsan stad çevresindeki insanlardan birine ya da görevlilere falan sorarsın. şurdan git burdan git diye yönlendirirler sizi.

sinemaya gider gibi yahu. zor iş değil.
  • leni 09  (23.11.12 10:27:38) 
biletix gişesinden istediğin tribünden biletlerinizi alırsınız. şu an zaten genel satışta.

maç saatinden 40-45 dakika önce kale arkasına bile girebilirsiniz. atmosferi görmek için daha erken gitmek size kalmış.

yanınızda pet şişe su, çakı, çakmak, ayna, tarak :) bulundurmayın polisler topluyor.

kale arkası her zaman ayakta izler herkese uymayabilir. bütçenize göre fenerium tribünleri daha keyiflidir.

iyi seyirler.
  • kumulatifvergimatrahi  (23.11.12 10:27:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.