[]

max. 900tllik telefon önerisi

Saygı değer duyuru ahalisi,
iPhone 3gs sahibesiyim. Ama şarjının tahmini 15 dakikada bir bitmesinden, abuk sabuk hallere düşmekten bıkmış bulunmaktayım.
Örneğin bugün sabah şarjdan çıkarttım. Evden çıktım yolda giderken internete gireyim bi dedim ve çatırt diye gitti telefon sonra işe gelince şarja taktım. %100 dolu görünüyordu nasıl kapandı anlamadım. Sonra %88'e gelince bi daha kapandı falan filan. Yani anlayacağınız iPhone'dan soğudum. Yeni bi telefon alacağım.

İstediğim özellikler:

Boyutları iPhone 3gs'e yakın olsun.
Qwerty klavyesi olsun dokunmatik tabii.
Android olsun.
Çok kasmasın telefonu ki iPhone'da toplasanız 10 uygulamayı aktif kullanıyorumdur en fazla.
Samsung olabilir ama ne alacağıma karar veremedim.
max. 900 tl lik bir şey arıyorum.
Acil telefon bulmam lazım. Yardım :(

Teşekkürler...

 
htc desire x


  • sanal uyku  (22.11.12 23:20:30) 
  • ukde  (22.11.12 23:30:32) 
htc desire x +1

ram'iyle bir adım öne çıkıyor ki, android'de ram ciddi problem :/
  • bykush  (22.11.12 23:32:46) 
Android alma. Hiçbir normal insan androidin ıvırıyla zıvırıyla uğraşmak istemez.


  • vexations  (22.11.12 23:42:18) 
yurtdışından gelen birisine getirtilecek iphone 4.

tax free'yi unutma.
  • il padrino  (23.11.12 00:14:44 ~ 00:14:59) 
İphone 4 veya 1000 tlye sifir galaxy s3 alabilirsin boyutu problem degilse.
Galaxy s3 suan fiyat kalite bakimindan en iyi telefonlar arasinda. Şarji konusunda kullanan herkes birgun dayandigini soyluyor..
Androidin en son versiyonu yukleniyor. Ozellikleri de gayet iyi.
  • zaxurani  (23.11.12 00:34:10) 
pilini değiştirtin telefonun olmaz mı


  • monkey  (23.11.12 00:49:33) 
Pil taktırsak?


  • msb  (23.11.12 01:03:49) 
Yurtdışı oluyor mu bilmiyorum ama lafı geçmişken söyleyeyim; yurtdışından alabileceğin en baba telefon Nexus 4 olur. Burada lafı geçen tüm cihazlara takar her açıdan. Ayrıca yıllarca en güncel ve dolayısıyla en stabil Android telefon olma garantisi de birlikte geliyor. Çünkü güncellemeleri ilk olarak Nexus'lar alırlar ve haliyle diğer telefonlardan çok daha uzun süre sahip olmuş olurlar Android sürümlerine.

Türkiye'de ise artık bu fiyatlara Galaxy Nexus bulunabiliyor. Üstte yazdıklarım bunun için de geçerli. Bir önceki versiyonu Nexus 4'ün.

Param cebimde kalsın dersen de;

www.hizlial.com

50 lira Avea indirimi var Hızlıal'da. 600 liraya daha iyisini bulmak çok zor. Donanım da güncel. Uzun süre sıkıntı yaratmaz.

Desire X gibi telefonlarla vakit öldürme. Eski cihazları elden geçirip tekrar ittiriyor HTC. Samsung Galaxy S2 Plus çıkacak mesela, aynı o hesap.
  • ahmetcan44  (24.11.12 02:46:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.