[]

İz Bırakmayan Deotak'ın izine neden rastlayamadım ?

Selam Lidyalılar. Geçen gün bir kozmetik dükkanına deotak almaya gittim. Krem olanından almayı planlıyordum fakat kalmadığı için roll-on olan modelinden aldım. Eve geldim duş aldım tam süreceğim o da ne? Hayallerim yıkıldı.Koltuk altımın etrafından 5 dakika boyunca 6666 kere tur attırmama rağmen bir şey sürüldüğünü hissetmedim. Vardır bir hikmeti dedim. Bakalım bu işin sonu nereye varacak dedim. 1 gün geçti deodorant kullandığımda kokmayan koltuk altım kokmaya başlamıştı. Nasıl bir travma yaşadım anlatamam. Kendime olan öz güvenimi yitirdim. Ben ki 500 kişi önünde bir kere teklemeden saatlerce sunum yapan adam ufacık bir kız çocuğuyla konuşurken kekelemeye başladım.Çok zor durumdayım yalvarırım yardım edin. Benim deotakım mı bozuk acaba? Yoksa deotakın roll-on olan kısmısı hep böyle miydi?

Boktan bir sorun için onlarca cümle okumak istemeyenler için özet:

Deotak roll-onu sürünce bir ıslaklık bir koku falan gelmiyor acaba bana verilen ürün mü bozuk? Bozuksa bana bu ürünü veren kıza şişeyi soksam caiz midir?

 
kurumuştur muhtemelen o ürün. yoksa ıslaklık ve varsa koku bırakması gerekir.


  • devilred  (22.11.12 20:59:40) 
ben de roll-on olanından aldım. deneme amaçlı. aynı durum bende de oluyor. çabuk kuruyor. ters şekilde tutuyorum ama o da pek fayda etmiyor. sıkacaksın şişesini o zaman hemen geliyor.. bi daha asla roll-on olanından almam.


  • jenshina  (22.11.12 21:16:54) 
Lapiden le bunun arasında ne fark var.açıklayın dostlar


  • Sourlimes  (22.11.12 21:48:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.