[]

konut kurtları toplaşın

esenyurt'ta ev satın alacağım. kafam bir yere yattı, gittim belediyeden tapudan sordum soruşturdum, tapusu var, projeye uygun, dosyalarını araştırdım yıkım kararı, şerh vs yok.
ancak yine aynı belediyeden bir de plan gördüm ki tam o apartman ve arkadaki iki apartmanın üzerinden koca bir yol geçiyor.
görevli mühendise sorduk, biz şu anki mevcut yolu trafiğe (kara yolları?) onaya gönderiyoruz, onlar bu çizimdekini isteyip reddetiler, şimdi yine aynı şekilde daha geniş bir çizimi (nedense?) onaya göndereceğiz dedi.
peki burası böyle kalır, bu evleri ilerde yıkmazlar değil mi dediğimde yazılı bir şey veremeyeceğini ama ruhsatsız evlerin bile böyle durumlarda yıkılmadığını söyledi.

evin ruhsatı 2007de alınmış, bu üstünden yol geçen plan 2010da yapılmış.
apartmanlar nerdeyse full.
şimdi kazanılmış haktan dolay evi yıkamazlar mı yoksa ne hakkı hukuku istimlak eder geçerler mi dersiniz?

 
kamu yararı çıkarsa ve kara yolları kamulaştırma bütçesi ayırırsa bağdat caddesini bile tamamen yol yapabilir.

burada önemli olan plandaki yolun vasfı ve konumu. yolu kara yolları istediyse çizimi belediye göndermez kara yolları "buraya yol yapıcaz planlarınıza ekleyin" der.

siz onun yol olduğuna emin misiniz? plan notlarına da baktınız mı?
  • angelofdeath  (22.11.12 19:35:21) 
yol orası kesin. plan notu nedir bilmyorum ama kadın aynen yukarda yazdıklarımı söyledi. dm atıyorum


  • domine deyus  (22.11.12 19:49:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.