[]

yoksa ben zurna mıyım

yemek saatinden bir iki saat önce/sonra kahve içtiğimde barsaklarım bi uyarılıyor, kıpraşıyor falan. normal bir şey mi? yani kahve o kadar da kompleks bir şey değil, mide ve ötesi de sağlamdır bende elhamdülillah:) özel bir uyumsuzluk falan mı acaba?




 
ben de normalde kabızlık yapar diye biliyorum ama kahveden sonra tuvalete giden arkadaşlarım var.


  • 9kuyruklukedi  (22.11.12 16:20:37) 
alalalah kahve kabız mı yapar bende çok kıvamlı bir hale geliyor.


  • exodia  (22.11.12 16:28:44) 
bende çok normal.

çok mühim ek bilgi: patır patır sıçırtıyor yani.
  • sanat guresi  (22.11.12 16:31:52 ~ 22:48:29) 
bağırsaklarında başka bir sorunun habercisi olabilir.


  • ayazkan  (22.11.12 16:44:07) 
kahveyi ne zaman içsem kaka düzenim veya kakanın öz yoğunluğu farklılık gösteriyor. özellikle kahve içtikten bir süre sonra tuvalete gidiyorum. kremasız şekersiz kahve için geçerli.

türk kahvesi içtiğimde de bağırsaklarımın çalıştığını hissediyorum ama kakama etki etmiyor.
  • elmalili hamdi yazar  (22.11.12 19:21:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.