[]

phorm korunma

merhabalar,
bu phorm denilen olayı bugün öğrendim ve korunmak için firefoxta şöyle bir eklenti varmış www.dephormation.org.uk kullanan var mı bu eklentiyi? işe yarıyor mu ? yaramıyorsa korunmak için başka yok var mıdır? teşekkürler..



 
(bkz: phorm/#30839535)

tabii bir de;

"1- Gezinti.com'dan ayrıldığına emin ol

Bunun için gezinti.com'a gidip ilk resimde görüldüğü gibi sayfanın sağ üst köşesindeki "Hesabım" bağlantısına tıklayın.

Eğer hesabınız kapalıysa, ikinci resimdeki gibi anahtar butonun üzerinde KAPALI yazısını görmeniz gerekir. Lütfen bu butona basmayın. Bu butona bastığınızda hesabınız aktifleşiyor.

Eğer hesabınız açıksa, aynı yerde "Bu tarayıcı için gezinti AÇIK" ve "İnternet hattı için Gezinti AÇIK" ifadelerini göreceksiniz. Hizmeti durdurmak için "İnternet hattı için Gezinti AÇIK" yazan anahtar butonlarına tıklayın. 4. resimde görülen onay mesajı ile karşılaşacaksınız. Eğer sadece "Bu tarayıcı için gezinti AÇIK"strong> seçeneğini kapatırsanız, İnternet hattınıza bağlı diğer bilgisayarlar ve bilgisayarınızdaki mevcut diğer İnternet tarayıcıları için kapanmış olmayacaktır.

Ardından yeniden hesabım sayfasına gelip KAPALI butonunu gördüğünüzden emin olun. Hatta bilgisyarınızdaki başka bir tarayıcı ile sayfaya giderek kontol yapmanız daha emin bir yol olabilir.

Lütfen sayfadaki uyarıları dikkatle okuyun. Sayfada çıkan bazı uyarılara "HAYIR" yanıtını vermek aslında hizmetin devam etmesini istediğiniz anlamına gelebiliyor. Eğer hala emin değilseniz hemen TTNET müşteri hattını 444 0 375'den arayıp çıkarıldığınızdan emin olun."

enphormasyon.org
  • demcan  (22.11.12 11:47:08 ~ 11:53:37) 
gezinti.com'a girdim ve "sayfa yüklenirken hata oluştu" yazısı çıktı ve siteye girmedi tamam mıdır ?


  • Vermillion  (22.11.12 12:08:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.