[]

saç şekillendirme fırçaları remington vs babyliss

arkadaşlar şu iki ürün arasında kaldım. internette remington ile ilgili bi sürü yorum var ama babyliss ile ilgili pek bişeye rastlamadım.
remington için fazla ısınıyor ve çok gürültü yapıyor demişler, kimisi de çok memnun kaldım harika diyor.
düzleştirme ve bukle yapma maksatlı kullanacağım. şu anda saçlarım kısa küt ama ilerde uzar, uzun süre kullanabileceğim bişey olsun istiyorum. ince telli ayrıca, dolayısıyla seramik ütü gibi düzleştiricileri sevmiyorum.

tr.remington-europe.com

www.babyliss.com.tr

fiyatları üç aşağı beş yukarı aynı. yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

 
bende babyliss kullanıyorum memnunum gayet


  • rastgele bir gun  (22.11.12 10:55:09) 
bende bu modelden var
www.babyliss.com.tr
tuşlarına basarak her iki yöne de döndürmek mümkün, özellikle kısa saçlara çok güzel hacim veriyo, ben saç uçlarına kullanıyorum uzunluğundan dolayı, tavsiye ederim, 95 e almıştım yanlış hatırlamıyorsam.
link paylaştıklarınızın fırçaları saça çok takılıyo bence.
  • ruz  (22.11.12 11:00:53) 
ben remington in 2 farkli urununu kullaniyorum, biri sac kurutma makinesi digeri sac duzlestirici. ikisinden de gayet pek cok memnunum.


  • wilwarn  (22.11.12 11:37:57) 
kuaförlerin kullanması bizim de aynı sonuçları elde edeceğimiz anlamına gelse keşke @evegirmekistemiyorum; onlara sorunca asla kullanmayın diyorlar bi de :)

@ruz
açıkçası benim en büyük arada kalma sebebim fırça opsiyonları. ikisi de güzel görünüyo, ama hangisi daha kullanışlı ve sağlıklı olur bilemiyorum :( bi kaç senedir arzum'un yine böyle metal uçlu metal fırçalı olanını kullanıyorum. süper kaliteli değil ama daha saçımı yakmadım :) bütün işimi de görüyodu.
şimdi remington'un hem düzleştirme (büyük fırça) hem de bukle için uygun fırçaları var, ama babyliss de ise hem kıl fırça hem metal gibi olanlardan var. acaba hangisi daha sağlıklı? :/
  • ahandanick  (22.11.12 12:12:37) 
linkini verdiğimin bir de kuaför seti var onda birkaç başlık var, belki öyle bi çözüm bulabilirsin. benimkiyle fön de çekiyorum ben, saçlarım şekil çok tutmuyo ama kardeşimin bukle yapmışlığı da var bu aletle. benden on numara, yakın zamanda diğer uçlardan hiç kullanmadım bişi diyemicim.


  • ruz  (22.11.12 19:55:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.