[]

tugla gibi, surukleyici, ingilizce roman

uzun yolda okumak uzere basliktaki tarife uygun, hafif (yani bana oturup yasami sorgulatmayacak) bir roman aramaktayim. yani gidip raflarda bakinsam ille bir seyler bulurum da, sizin boyle "ya su var ya super, kesin oku" dediginiz bir seyler varsa o daha guzel olur diye dusundum. tesekkurler simdiden :)




 
irvine welsh kitaplarını tavsiye edebilirim ben. porno tuğla gibi ayrıca.


  • black samourai  (22.12.08 02:33:35) 
sürükleycilik açısından dan brown'un angels and deamons'ını kesinlikle tavsiye ederim. amma ve lakin, okumuş olma ihtimaline karşı da, dan brown'ın diğer okumadığın bir kitabının ingilizcesi de kesin iş görecektir kanaatindeyim. ;) ya da herhangi bir agatha christie de olabilir. they came to baghdad iyidi mesela.


  • duce mehmet  (22.12.08 07:05:38) 
neil gaiman dan american gods denenmeli bence


  • demlikposet  (22.12.08 09:31:40) 
roman değil de öykü istersen:

(bkz: roald dahl)
  • sui  (22.12.08 09:56:37) 
harry potter serisi.


  • ozdek  (22.12.08 10:14:35) 
inci gibi dişler/white teeth
yazarın dili çok güzel, akıcı, eğlenceli vs vs. öneririm kesinlikle.

  • girl in a coma  (22.12.08 10:23:30) 
durgun akardı don. hem 4 cilt hem de dili çok akıcı.


  • hirondelle  (22.12.08 10:36:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.