[]

veganlar, vejetaryenler

istanbul'da nerde yemek yiyorsunuz dışarı çıktığınızda? taksim, kadıköy taraflarında filan özellikle?




 
taksim parsifal genelde
kadıköy bilmiyorum

  • pembegurba  (21.11.12 23:14:32) 
Kadıköy'de Çiya var, tavsiye ederim. Vejetaryen değilim ama bilumum otlu salata barı ve nefis sebze yemekleri var.


  • whoosie  (22.11.12 08:03:27) 
whoosie +1


  • zuppa  (22.11.12 08:50:51) 
bir de burası var, çok sevimli bir yer gerçekten www.yesilist.com


  • zuppa  (22.11.12 08:59:11) 
ben esnaf lokantalarini tercih ediyorum daha cok kadikoy'de. misal marmaram et( ismine takilma etsiz yemek var), benusen lokantasi vs., pilavcilar var, sonra makarnacilar var. ama pur vegan, vejeteryan restorant yok bildigim kadariyla.
taksim icin parsifal, govinda ve zencefil var. ozellikle govinda gayet iyidir yemek konusunda.
tum bunlar disinda asil favorim besiktas'ta, besiktas hamaminin yaninda loving hut var. yolun duserse muhakkak ugra. hem yemekleri nefis, hem de ticari isletme mantigi yok ve dolayisiyla fiyatlar cok uygun.
  • eyup sabri tuncer  (22.11.12 10:05:09) 
vejetaryen, vegan mutfağı filan olmayan yerlerde yediğiniz sebze yemeklerinin vejetaryen olma ihtimali çok düşük, belirtmek istedim. yani bu konuda hassasiyetiniz varsa bunu bilin. çiya vs gibi yerlerde sebze yemeğinde etsuyu kullanılmama ihtimali yok. düz su kolay kolay hiçbir yer kullanmaz. ben aşçıyım ama vejetaryen olsun diye bir amacı olanlar haricinde etsuyu kullanmayan yer görmedim.


  • cereal killer  (22.11.12 14:27:14) 
taksim'de parsial, rum usulü közleme favorim.


  • mkrn  (22.11.12 18:18:54) 
ben de vejetaryenim, cereal killer doğru söylüyor. çok karşılaştım et suyu katılmış sebze yemekleriyle, ama Çiya da çeşitli otların kavurmaları falan oluyor, yani bir şekilde kendime göre birşeyler bulmaya çalışıyorum ama özellikle ülkemizde vejetaryen olmak zor gerçekten.


  • zuppa  (23.11.12 06:56:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.