[]

Kocaeli'de Yılbaşında Eğlenilecek Yer

Arkadaşlar konu başlığında da anlaşılacağı gibi, yılbaşında arkadaşlarla birlikte bütçemize uygun gidip eğlenebileceğimiz bir yer arıyoruz. Ben biraz araştırma yaptım şu an sadece zombar'ın eğlencesine ulaşabildim. Onunla ilgili resimde ekte duruyor merak edenler bakabilirler. Diğer sizlerin bildiği mekanlar varmı acep tavsiye edebileceğiniz?




 
sapphire'de olacaktır bir şeyler mutlaka ama ögrenci bütçesini aşabilir. 262'ye ve maas'a baktınız mı?


  • patricia teyze  (21.12.08 22:30:58) 
sapphire dedğin gibi bizi kasar büyük olasılıkla, 262 hakkında bilgi bulamadım net'te birde maas'ı araştırim, sizlerin başka yokmu bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz a dostlar?


  • daglien  (21.12.08 22:37:26) 
sahildeki balıkçılara bakın derim güzel eğlence olur
antikkapıda güzel eğlenceler olabilir
antikpuba bakılabilir
marina cafeye bakılabilir (pek içinizi açmaz)
sapphirede elbet bişeyler çıkar (öğrendiğime göre sapphire yılbaşı gecesi 150 imiş)
maas olabilir.
baron olabilir
bide bütçe zorlayan kartepedeki greenpark var gecelik 300 sanırım
onun dışında pek bir yer yok zaten izmitte
  • buffy de vampir sayilir  (22.12.08 00:10:49 ~ 22:24:56) 
eskiden olsa "bahane" derdim ama kapandığına göre benim tavsiyem "maas" olur herhalde. bi de fuarda bi tane yer daha vardı adını hatırlamadığım orası da fena değil. ama ben olsam maas'a giderdim...


  • sprinter tosbaga  (22.12.08 02:22:52) 
ben gecenlerde 262'ydim ust katinda canli performans bolumu de varmis yeni ogrendim ve cok keyifli bir ortamdi o tarz muzikleri seviyorsanız ( alternatif, blues, pop ) eglenceli olabilir fakat izmit'de cok eglence mekani gezdigimi de soyleyemem daha iyileri vardir elbet. fiyatlari cok cok uygundu ayrıca.


  • entwine  (22.12.08 09:49:16 ~ 09:50:06) 
umuttepe kampüsünde ıhlamur diye bir yer var, biraz asortik bir yer. 125 YTL imiş. sınırsız falan. dansözlü mansözlü.


  • selim alai  (22.12.08 10:29:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.