[]

Laptop adaptörü lazım

merhabalar,

benim emektar bir asus a2H laptopum var ve kendisinin bir de lite-on marka olanından
19V 6.3A bir adaptörü var. yalnız benim sorunum, bu adaptörün eşşek ölüsü gibi ağır ve tren gibi uzun olması.

bunların küçüklerinden satılıyordu sahibinden.com da falan görmüştüm ama sanki benim aradığımı duymuşlar gibi bütün bu tarz sitelerin hepsi kaldırmışlar bu ilanları.

bunlardan satan biri varsa sıfır almak istiyorum. kardeşiminki minicik hafif ince kablolu bişey ve benimki de öyle olsun istiyorum.

yardımlarınızı bekliyorum

 
Kucugunu buyugunu bilmem ama tuncmatik diye bir sirket bunlardan uretiyor olmali turkiyede. Benim laptomun da adaptoru bozulunca, yeni almistim, hem tum laptoplar icin giris soketi var, hem de voltaji ayarlanabiliyor. Ankara'da bir bilgisayarci Istanbul'dan getirtmisti benim icin, bunlara dayanarak arayabilirsiniz, internette.


  • ciaccona  (21.12.08 20:15:33) 
@ciaccona

o dediğinizi sanırım ben mediamarktta gördüm ve o da büyüktü. hatta benim adaptörden daha büyüktü.
ben el kadar olanlarından ve fiyat olarak da 40 ytl civarında olanlardan arıyorum. teşekkür ederim ilginize.
  • safepassage  (21.12.08 20:20:51) 
www.bizimnotebook.com

burayı arayıp sorabilirsin. yerleri istanbul-mecidiyeköy
  • birberberbirberberebreberber  (21.12.08 21:02:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.