(9)
Gaita tetkiki - Böyük aptes testi
Abicim ben bunu hayatım boyunca yapmadım. 1-2 kere denedim, olmadı. Nasıl yapıyorsunuz o minnacık şeye beni bir aydınlatır mısınız?
Abicim ben bunu hayatım boyunca yapmadım. 1-2 kere denedim, olmadı. Nasıl yapıyorsunuz o minnacık şeye beni bir aydınlatır mısınız?
0
yaptığın tuvalete bağlı eğer alaturkaysa kabı altına koy biraz bırak sonra geri kalanını deliğe devam et ama klozetse seyyar satıcının dediği gibi yapmak zorundasın
0
Abicim tutturamıyorum ki deliği.
0
o mininck kaba yapmıyorsun. tüp gibi bir şey vermiştir muhtemelen. o tüpü açınca da kapakla bağlantılı bir çubuğu var. o çubukla bir parça numune alıp kutuya koyuyorsun.
0
kırmızıkaşekaban
(
21.11.12)
yok abicim direk minicik kap var sadece.
0
alaturka varsa alaturkaya sıç sonra bi parça alıp at kutuya. parçayı nasıl alacağın senin hayal gücüne kalmış. normal tuvalet ise daha zor,yere sıç ordan parçayı al sonra kaç panpa
0
Çocukken bokumla oynamadım ondan böyle deneyimsizim amk. Allahtan evde yapacağım işi.
0
Yaptım, evet minnacık bir kaba minnacık bir ..la karşılık verdim ben de. Yıl olacak 2013, uzaya seyahat düzenliyoruz hala tıbbi tetkik diye ...muzla oynuyoruz.
0
bim poşetine patırda, ordan al doldur.
0