[]

Otel konaklaması?

Ağalar merhaba;

1-Otele chek-in yaptıktan sonra gezmek için dışarı çıkarken kart yada anahtarı resepsiyona bırakmak gerekiyor mu?

2- Odadaki eşyaların güvenliği açısından kapıya "rahatsız etmeyin" yazısını koysak 2 gün boyunca bizden başkasının odaya girmemesini garantileye bilirmiyiz?

 
1- gerekmiyor
2- büyük ihtimalle giren olmaz.

  • öseleköselek  (21.11.12 08:40:27) 
1- otelden otele değişir, otel büyükse genelde bırakılmaz.


  • whoosie  (21.11.12 08:41:03) 
1- gerekmiyor onlarda bir sürü anahtar var zati
2- oteline göre değişiyor, daha doğrusu personele, bazısı takmıyor o yazıyı giriveriyor odaya.

  • yue  (21.11.12 09:08:37) 
1- Eğer hala eşşek kadar anahtarlık kullanan otellerdense ( eski ve düşük yıldızlı otellerdir genellikle) o kocaman anahtarı taşımamak için resepsiyona anahtarı bırakmak daha mantıklı ama bırakmak gibi bir zorunluluğun yok.

2- Otelden otele değişir ama garanti olmaz.
  • hizli sperm  (21.11.12 09:25:09) 
1)anahtarı kaybetme ihtimaline karşı bırakmanız iyi olur. o gece gıcık bir nöbetçi müdüre denk gelirsiniz, kaybolan anahtarı sizden tahsil edebilirler. hatta eskiden registration formlarında yazardı bu. anahtarı bırakmanızı istemelerinin bir sebebi de artık çoğu anahtarın aynı zamanda energy saver görevi görmesidir. odanızda takılı bırakıp odada değilken enerji harcamayın, klima açık olmasın v.b. diye bırakmanız tercih edilir.
2)2 gün üst üste dnd kartı asılı olduğu zaman housekeeping girip kontrol etmek zorundadır. bunun sizi takmamakla alakası yok zira bu şekilde odasında gece uykusunda vefat etmiş müşteri bulunduğu bile olur. kaldı ki housekeeping en az 2 defa kapınızı çalmadan girmez. namüsait bir durumdaysanız zaten temizlik istemiyorum deme zamanınız olur. şayet personelin görmesinden endişe ettiğiniz mahrem eşyalarınız olacaksa da çekinmeyin. neler neler görür ve şahit olur otel personeli :), kimse şaşırmaz yani.

  • Phoebe  (21.11.12 09:55:00 ~ 09:56:20) 
1- çok otelde kaldım, hiç böyle bi şey istendiğini görmedim.
2- emin değilim.

  • nathanieltroy  (21.11.12 10:47:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.