[]

bu başlangıça göre

Filmimiz bir yelkenliye doğru koşan genç kız ile isminin Tara olduğunu öğrendiğimiz başka bir genç kızın peşinden koşan başka bir kızla başlar. Daha sonra Tara evine dönüp sabah kahvaltısı etmeye ve ilaçlarını annesin baskısıyla almaya başlar. Tara Doktor Jones’tan hoşlanmadığını Doktor Lindouist’a gitmek istediğini belirtir. Annesi kızgın bir tonla ben sana oraya gitmemen gerektiğini kaç defa söyledim o insanları tanımıyoruz deyince Tara birazcık tanıyorum der. Konuşmaya Tara’nın babası da dâhil olur kızına karısının talimatıyla karşı komşuya gitmemesini söyler. Adının Jeff olduğunu baba adının Liz olduğunu öğrendiğimiz anneye hayatım koca evin bütün işini çekip çeviriyorsun bırak ta sana eli yüzü düzgün evi çekip çevirebilecek bir kadın bulalım deyince Liz ben bu eve yetebiliyorum diyerek kocası Jeff ’in teklifini geri çevirir.

yukarda yazılan film seyrediir mi


 
sadece ve sadece tara teenager, liz de mature kategorisinde geçer puan alıyorsa.


  • am  (21.11.12 01:04:59) 
Tara, Lindouist ile aşna fişne yapacaksa, Jeff hizmetçi konusunda ısrar edip sonra onunla Liz'e basılacaksa, Liz bu olay sonrası kocası Jeff'e kızarak Doktor Lindouist ile ihtiras dolu bir ilişkiye yelken açacaksa neden olmasın.


  • Godless  (21.11.12 09:44:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.