[]

Eyüp - GOP çevresinde konut projesi

bilen var mı? Şu depreme dayanıklı sitelerden falan. Ev bakıyoruz da.

Eyüp'ten çok uzak olmazsa iyi olur, mesela Küçükköy 7 km falan, sıkıntı yok uzak değil. Ama Göktürk 25km falan uzak kalıyor bize.


 
duyduğum kadarıyla gaziosmanpaşa sarıgöl mahallesi çukurçeşme tarafları sinpaş tarafından dönüştürülecekmiş, hatta görüşmelere falan da başlamışlar. diğer bölgelerde de aynı şekilde yeni başlayacak projeler var, bunlardan bildiğim www.viaportvenezia.com var.

şuan hazır olarak nerde var derseniz onu bilemicem.
  • mor.inek  (20.11.12 21:32:12) 
küçükköy'de validesuyu diye bir şey vardı.


  • o eli bi indir  (20.11.12 21:33:28) 
Validesuyu'nda satılık 3+1 kalmamış ya. Küçükköy Serenity'i bilen var mıdır acep. Ya da yakınlarda başka proje.


  • roket adam  (20.11.12 21:38:49) 
www.sahibinden.com

buraya bir bak istersen.
  • lutah  (20.11.12 21:42:10) 
avrupa konutları var,finanskent var,valide suyu konutları.hemen almayacaksanız bir tane de gökdelenvari bir şeyler yapıyorlar ama daha başlamadılar bile.

ekleme: gop eyüp'e göre daha karışık,rahatsız edici.eyüp nispeten daha sakin.diğer taraftan eyüp için ulaşım gop'a göre daha kolay.
özel aracınız varsa ve paranız varsa o civarda en iyi seçenek (bence) www.avrupakonutlari.com
ama özel araç olmayınca yeri çok sakat kalıyor benden söylemesi!
  • nodrap  (20.11.12 22:12:49 ~ 22:35:08) 
Avrupa Konutları TEM de bitti çoktan, satıldı heps. Fİnanskent'e bakacağım. Validesuyu da full dediğim gibi. Viaport Venezia Nisan 2014 teslimdi sanırım, o zamana kadar kim öle kim kala modundayız..

Eyüp'te yaşamak istiyoruz zira aile şirketimiz burada, ama bu civarda da düzgün, depreme dayanıklı ev yok. E zaten binamız depreme dayanıksız diye taşınacağız, o yüzden mantıksız olacak sıradan bi yere taşınırsak dedik. GOP'tan nefret ediyorum ama başka çare kalmadı ki.

Sanırım Serenity Küçükköy'e kaldık, onlarda da son birkaç daire kalmış, olabildiğine zam koyuyorlar..

Teşekkürler cevaplar için ayrıca, tabii daha yorumlara da açığız :)
  • roket adam  (20.11.12 22:42:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.