[]

Revulation'a başlamaya değer mi?

Bu diziyi izleyen beğenen var mı? Tavsiye eder misiniz?




 
değmez bence ama bir zevkler ve renkler durumu da var tabii.


  • tabanzabonanza  (20.11.12 20:26:18) 
değmez. tam bir palavra dizi.
son dönemin yeni modası: "ya fantasik dizi çekiyoruz" gibi yapıp, sikindirip amerikan ailesi hayatını falan işliyorlar. çok baydı bunlar.

  • kamera motor  (20.11.12 20:29:14) 
izleyecek başka bir şeyin yoksa izleyebilirsin. konu güzel, işleyiş kötü. her hafta yeni bir olay kasıcaz gazı var, elemanların kurtulma şansı olmayan işler geliyor başlarına, hatta başında biri çıkıp diyor bunu yaparsak kesin ölücez gibisinden, sonra çat diye çözüyorlar olayları doğru düzgün zarar görmeden. gerçekçiliği azaltıyor bu da ister istemez. yoksa muhabbet merak uyandırıcı. çerez niyetine gidebilir, çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum zaten.


  • lord andurien  (20.11.12 20:39:29) 
the walking dead gibi post-apokaliptik bir şey bekleme ama başlayabilirsin. oyunculuk boktan, konu güzel.

downton abbey var mesela. izlemeyen ölsün.
  • empati kuramayan psikolog  (20.11.12 20:43:06) 
fikir güzeldi başta ama spoilervari olmasın diye zorluyorum kendimi. işin içine "fantastik" ögeler girip bir açıklama getirmediklerinden iyice çocuk dizisine döndü. ama en başta fikir iyiydi. şimdi ana karakterler arası çoluk çocuk falan.


  • wiillii  (20.11.12 20:55:19) 
izliycek bisi yok diye baslayayim dedim, ucuncu bolumde biraktim.


  • chavezding  (20.11.12 21:27:10) 
konu,fikir mukemmel; hatta bu konuyla dunyanin en iyi dizisini bile cekebilirsin.

Ama gel gor ki, isleyis cok cok kotu,oyunculuk vasat... Guzelim fikri kesinlikle heba etmisler...
  • icince bokunu cikaran arap  (21.11.12 02:46:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.